DARDANEL
Ton Reklam Genel

“Fanatik” perdelerini Çanakkaleliler için açtı

Kültür/Sanat (Haber Merkezi) - | 02.05.2024 - 11:37, Güncelleme: 02.05.2024 - 11:37
 

“Fanatik” perdelerini Çanakkaleliler için açtı

Michael Önder’in kaleme aldığı ve Çağrı Şensoy’un yönettiği “Fanatik” isimli tiyatro oyunu, Türkiye’nin değerli oyuncuları Salih Bademci, Neslihan Arslan ve Nurhan Özenen’in eşsiz performanslarıyla Kültür Merkezi Salonu’nda sahnelendi.
Çanakkale Belediyesi Kültür Merkezi Salonu, Türk tiyatrosunun sevilen isimlerinin unutulmaz buluşmasına ev sahipliği yaptı. Michael Önder’in kaleme aldığı ve Çağrı Şensoy’un yönettiği "Fanatik" isimli tiyatro oyunu, izleyicilerden tam not alınan bir geceye imza attı. Geceye damgasını vuran isimler arasında, Türkiye’nin değerli oyuncuları Salih Bademci, Neslihan Arslan ve Nurhan Özenen, muhteşem performanslarıyla adeta izleyicileri büyüledi. Özellikle Bademci, Arslan ve Özenen’in eşsiz sahne hakimiyeti ve karakterlere kattıkları derinlik, seyircilerden büyük alkış aldı. Çanakkale Belediyesi sosyal medya hesabı üzerinden beğenileri toplayan oyun ile ilgili bir paylaşımda bulunarak, “Kendimizi oyunun içinde bulmamızı sağlayan tüm oyuncu ve yönetmen kadrosuna aynı zamanda salonu dolduran tüm kentlilerimize teşekkürlerimizi sunarız.” ifadelerine yer verdi.
Michael Önder’in kaleme aldığı ve Çağrı Şensoy’un yönettiği “Fanatik” isimli tiyatro oyunu, Türkiye’nin değerli oyuncuları Salih Bademci, Neslihan Arslan ve Nurhan Özenen’in eşsiz performanslarıyla Kültür Merkezi Salonu’nda sahnelendi.

Çanakkale Belediyesi Kültür Merkezi Salonu, Türk tiyatrosunun sevilen isimlerinin unutulmaz buluşmasına ev sahipliği yaptı. Michael Önder’in kaleme aldığı ve Çağrı Şensoy’un yönettiği "Fanatik" isimli tiyatro oyunu, izleyicilerden tam not alınan bir geceye imza attı.

Geceye damgasını vuran isimler arasında, Türkiye’nin değerli oyuncuları Salih Bademci, Neslihan Arslan ve Nurhan Özenen, muhteşem performanslarıyla adeta izleyicileri büyüledi. Özellikle Bademci, Arslan ve Özenen’in eşsiz sahne hakimiyeti ve karakterlere kattıkları derinlik, seyircilerden büyük alkış aldı.

Çanakkale Belediyesi sosyal medya hesabı üzerinden beğenileri toplayan oyun ile ilgili bir paylaşımda bulunarak, “Kendimizi oyunun içinde bulmamızı sağlayan tüm oyuncu ve yönetmen kadrosuna aynı zamanda salonu dolduran tüm kentlilerimize teşekkürlerimizi sunarız.” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.