17 viç SOL
17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Çanakkale'de araç kiralama ihalesinde 3 gözaltı

Asayiş (Haber Merkezi) - | 08.05.2024 - 17:22, Güncelleme: 09.05.2024 - 09:19
 

Çanakkale'de araç kiralama ihalesinde 3 gözaltı

Çanakkale’de bir kamu kurumunun araç kiralama ihalesine katılan firmanın, araçların kilometresini düşürerek ihaleye katıldığı tespit edilmesi üzerine 3 şüpheli gözaltına alındı.
Çanakkale Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü’nün, 22 Nisan 2022 tarihinde yapmış olduğu araç kiralama ihalesine, Tekirdağ’dan katılan Z. S. Hizmetler isimli firmanın, ihale şartnamesinde yazan,  araçların 80.000 KM’nin altında olması şartı için Tekirdağ’da bulunan oto sanayide ihaleye katılan 3 aracın KM’sini düşürerek ihaleye katılarak kazandığı anlaşıldı. Bunun üzerine Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğüne 1 Kasım 2023 tarihinde yapılan ihbarla ekipler harekete geçti. Gerçekleşen operasyon kapsamında Cumhuriyet Savcısının talimatı ile A.K, A.T, A.S. isimli 3 şüpheli Tekirdağ ve İstanbul’da gözaltına alınarak adliyeye sevk edildiler.
Çanakkale’de bir kamu kurumunun araç kiralama ihalesine katılan firmanın, araçların kilometresini düşürerek ihaleye katıldığı tespit edilmesi üzerine 3 şüpheli gözaltına alındı.

Çanakkale Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü’nün, 22 Nisan 2022 tarihinde yapmış olduğu araç kiralama ihalesine, Tekirdağ’dan katılan Z. S. Hizmetler isimli firmanın, ihale şartnamesinde yazan,  araçların 80.000 KM’nin altında olması şartı için Tekirdağ’da bulunan oto sanayide ihaleye katılan 3 aracın KM’sini düşürerek ihaleye katılarak kazandığı anlaşıldı.

Bunun üzerine Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğüne 1 Kasım 2023 tarihinde yapılan ihbarla ekipler harekete geçti.

Gerçekleşen operasyon kapsamında Cumhuriyet Savcısının talimatı ile A.K, A.T, A.S. isimli 3 şüpheli Tekirdağ ve İstanbul’da gözaltına alınarak adliyeye sevk edildiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.