17 viç SOL
17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

ÇOMÜ Öğrencileri "Afete Karşı El Ele” Projesiyle okulları geziyor

Gündem (Haber Merkezi) - | 23.05.2024 - 15:00, Güncelleme: 23.05.2024 - 15:00
 

ÇOMÜ Öğrencileri "Afete Karşı El Ele” Projesiyle okulları geziyor

Dr. Belma ENGİN GÜDER’in yürütücülüğünde ÇOMÜ Gönüllü Akademisi projesi ve Gönüllülük Çalışmaları dersi kapsamında Sinekçi Ortaokulu’nda Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencileri tarafından “Afete Karşı El Ele” adını verdikleri proje gerçekleştirildi.
Projede doğal afetlere hazırlık ve alınabilecek önlemler konusuna odaklanıldı. Sunum etkinliği ile birlikte öğrencileri daha etkili bir şekilde bilinçlendirmek adına deprem çantası hazırlama, hazırladıkları çantayı renklendirme, onları birer afet gönüllüsü ilan etme ve sonrasında itfaiye görevlilerinin yardımıyla ateş yakılarak öğrencilerle beraber bu ateşi söndürme gibi ilgi çekici pek çok etkinlik organize edildi. Etkinlikler eğlenceli ve öğretici bir şekilde başarıyla tamamlandı ✔️ Başımıza gelen doğal afetlere karşı daha bilinçli olmak amacıyla gerçekleştirilen bu proje, Dr. Murat Çağrı TUNA’nın da danışmanlığı ile Biga Belediyesi, Biga İtfaiye Müdürlüğü ve Kızılay Biga Şubesi yardımlarının yanı sıra Yerleşke Kırtasiye ve Biga Jotun Boya sponsorluğunda hazırlandı. Çocuklara ayrıca etkinlikler kapsamında kırtasiye malzemesi, voleybol-futbol topları, zeka-strateji oyunları gibi birçok hediye de götürüldü. Gönüllü Akademisi öğrencileri Sena CANBULAT, Beyza Nur ŞENGÜL, Belgin ÇINAR ve Furkan ILGIN’a öğrenim ve kariyer hayatlarında içten başarı dileriz.
Dr. Belma ENGİN GÜDER’in yürütücülüğünde ÇOMÜ Gönüllü Akademisi projesi ve Gönüllülük Çalışmaları dersi kapsamında Sinekçi Ortaokulu’nda Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencileri tarafından “Afete Karşı El Ele” adını verdikleri proje gerçekleştirildi.

Projede doğal afetlere hazırlık ve alınabilecek önlemler konusuna odaklanıldı. Sunum etkinliği ile birlikte öğrencileri daha etkili bir şekilde bilinçlendirmek adına deprem çantası hazırlama, hazırladıkları çantayı renklendirme, onları birer afet gönüllüsü ilan etme ve sonrasında itfaiye görevlilerinin yardımıyla ateş yakılarak öğrencilerle beraber bu ateşi söndürme gibi ilgi çekici pek çok etkinlik organize edildi. Etkinlikler eğlenceli ve öğretici bir şekilde başarıyla tamamlandı ✔️

Başımıza gelen doğal afetlere karşı daha bilinçli olmak amacıyla gerçekleştirilen bu proje, Dr. Murat Çağrı TUNA’nın da danışmanlığı ile Biga Belediyesi, Biga İtfaiye Müdürlüğü ve Kızılay Biga Şubesi yardımlarının yanı sıra Yerleşke Kırtasiye ve Biga Jotun Boya sponsorluğunda hazırlandı. Çocuklara ayrıca etkinlikler kapsamında kırtasiye malzemesi, voleybol-futbol topları, zeka-strateji oyunları gibi birçok hediye de götürüldü.

Gönüllü Akademisi öğrencileri Sena CANBULAT, Beyza Nur ŞENGÜL, Belgin ÇINAR ve Furkan ILGIN’a öğrenim ve kariyer hayatlarında içten başarı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.