17 viç SOL
17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

ÇOMÜ öğrencileri ve minikler doğayla buluştu

Eğitim (İHA) - | 23.05.2024 - 10:04, Güncelleme: 23.05.2024 - 10:04
 

ÇOMÜ öğrencileri ve minikler doğayla buluştu

Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım programı öğrencileri ile ÇOMÜ Çocuk Gelişimi programı öğrencileri, Ay Kreş’in anaokulu öğrencilerini Dardanos Kampüsü’nde bir araya getirdi. Bu etkinlikte, doğanın tasarım ve süreçlerini taklit etmeyi amaçlayan biyomimikri eğitimiyle doğayı tanıma fırsatı buldular.
Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri, sosyal sorumluluk dersi kapsamında Doğanın Sesi projesini Dardanos Kampüsü’nde hayata geçirdi. İstanbul’da Zeytin Atölye’nin uyguladığı biyomimikri eğitimini Çanakkale’ye getiren öğrenciler, bu etkinlikle doğa ile iç içe farklı bir eğitim modelini üniversitelilere ve anaokulu öğrencilerine tanıttılar. Halkla İlişkiler ve Tanıtım öğrencileri, sosyal sorumluluk projelerinden farklı bir bölüm öğrencilerinin de faydalanmasını hedefleyerek, Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun öğretmen adayı Çocuk Gelişimi öğrencilerine yönelik biyomimikri eğitimini gerçekleştirdiler. Minikler, doğa ile kurdukları hayal gücünü geliştirirken, öğrendiklerini uygulama fırsatı buldular. Çocuk Gelişimi programı öğrencileri, öğretmenlik yapacakları anaokulu öğrencilerine çevre ve doğa bilincini aşıladılar. Ay Kreş’teki miniklerle birlikte doğada öğrenme etkinlikleri yapan öğrenciler, doğa kaşifliği yaparak kuşları inceledi ve maket uçaklar yaptı. Etkinliğe katılan Zeytin Atölye ve Ay Kreş öğretmenleri, Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi programının mezun adayı öğrencilerinin kreşlerde görev almaya hazır olarak yetişmiş olduklarını belirttiler.
Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım programı öğrencileri ile ÇOMÜ Çocuk Gelişimi programı öğrencileri, Ay Kreş’in anaokulu öğrencilerini Dardanos Kampüsü’nde bir araya getirdi. Bu etkinlikte, doğanın tasarım ve süreçlerini taklit etmeyi amaçlayan biyomimikri eğitimiyle doğayı tanıma fırsatı buldular.

Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri, sosyal sorumluluk dersi kapsamında Doğanın Sesi projesini Dardanos Kampüsü’nde hayata geçirdi. İstanbul’da Zeytin Atölye’nin uyguladığı biyomimikri eğitimini Çanakkale’ye getiren öğrenciler, bu etkinlikle doğa ile iç içe farklı bir eğitim modelini üniversitelilere ve anaokulu öğrencilerine tanıttılar.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım öğrencileri, sosyal sorumluluk projelerinden farklı bir bölüm öğrencilerinin de faydalanmasını hedefleyerek, Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun öğretmen adayı Çocuk Gelişimi öğrencilerine yönelik biyomimikri eğitimini gerçekleştirdiler. Minikler, doğa ile kurdukları hayal gücünü geliştirirken, öğrendiklerini uygulama fırsatı buldular.

Çocuk Gelişimi programı öğrencileri, öğretmenlik yapacakları anaokulu öğrencilerine çevre ve doğa bilincini aşıladılar. Ay Kreş’teki miniklerle birlikte doğada öğrenme etkinlikleri yapan öğrenciler, doğa kaşifliği yaparak kuşları inceledi ve maket uçaklar yaptı.

Etkinliğe katılan Zeytin Atölye ve Ay Kreş öğretmenleri, Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi programının mezun adayı öğrencilerinin kreşlerde görev almaya hazır olarak yetişmiş olduklarını belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.