17 viç SOL
17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Çanakkale'de EuroLeague Final-Four heyecanı

Spor (Haber Merkezi) - | 23.05.2024 - 14:05, Güncelleme: 23.05.2024 - 14:05
 

Çanakkale'de EuroLeague Final-Four heyecanı

Çanakkale Belediyesi merakla beklenen EuroLeague Final-Four müsabakasını Barış Kafe ve Özgürlük Parkı'nda dev ekranlara taşıyor.
Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı’nın, yarın Panathinaikos ile oynayacağı EuroLeague Final-Four müsabakası TV+’ta platformunda S Sport kanalında ekranlara gelecek. Çanakkale Belediyesi spor severleri sevindirecek bir duyuru paylaşarak, Merakla beklenen maçın 24 Mayıs Cuma günü saat 19.00’da Özgürlük Parkı ve Barış Kafe’de kurulacak olan dev ekranlarda kentlilere yansıtılacağını paylaştı. Çanakkale Belediyesi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Fenerbahçe - Panathinaikos EuroLeague Final Four heyecanını 24 Mayıs Cuma 19.00’da Özgürlük Parkı ve Barış Kafe’de kurulacak dev ekranlarda birlikte yaşayacağız.” ifadelerine yer verildi.  
Çanakkale Belediyesi merakla beklenen EuroLeague Final-Four müsabakasını Barış Kafe ve Özgürlük Parkı'nda dev ekranlara taşıyor.

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı’nın, yarın Panathinaikos ile oynayacağı EuroLeague Final-Four müsabakası TV+’ta platformunda S Sport kanalında ekranlara gelecek. Çanakkale Belediyesi spor severleri sevindirecek bir duyuru paylaşarak, Merakla beklenen maçın 24 Mayıs Cuma günü saat 19.00’da Özgürlük Parkı ve Barış Kafe’de kurulacak olan dev ekranlarda kentlilere yansıtılacağını paylaştı.

Çanakkale Belediyesi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Fenerbahçe - Panathinaikos EuroLeague Final Four heyecanını 24 Mayıs Cuma 19.00’da Özgürlük Parkı ve Barış Kafe’de kurulacak dev ekranlarda birlikte yaşayacağız.” ifadelerine yer verildi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.