DARDANEL
Ton Reklam Genel

"Eğlenmeye engel yok”

Özel Haber (Haber Merkezi) - | 30.04.2024 - 16:49, Güncelleme: 30.04.2024 - 17:03
 

"Eğlenmeye engel yok”

Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım programı öğrencileri, Sabire Hatun Özel Eğitim Merkezi’nde eğitim gören çocuklara, 23 Nisan Şenliği düzenledi.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri; Burak Efe Kapıkıran, Simge Turan, Efecan Akın ve Simay Sain’in, bitirme projesi olarak gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk dersi kapsamında Kalabaklı Köyü’ndeki Sabire Hatun Rehabilitasyon Merkezi’ndeki çocuklara 23 Nisan Şenliği düzenledi. ÇOMÜ Halkla İlişkiler öğrencileri, düzenledikleri şenlikle; hem özel eğitim öğrencilerinin hem de köydeki çocukların, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını eğlenerek kutlamalarını amaçladı.  ‘Eğlenmeye Engel Yok’ sosyal sorumluluk projesi renkli görüntülere sahne olurken, çocuk müziklerinin çaldığı şenlikte, palyaçolar miniklerin yüzlerini boyadı. Projeye katılan miniklere; pamuk şeker ve patlamış mısır dağıtan üniversiteliler, miniklerle dans etti.
Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım programı öğrencileri, Sabire Hatun Özel Eğitim Merkezi’nde eğitim gören çocuklara, 23 Nisan Şenliği düzenledi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri; Burak Efe Kapıkıran, Simge Turan, Efecan Akın ve Simay Sain’in, bitirme projesi olarak gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk dersi kapsamında Kalabaklı Köyü’ndeki Sabire Hatun Rehabilitasyon Merkezi’ndeki çocuklara 23 Nisan Şenliği düzenledi.

ÇOMÜ Halkla İlişkiler öğrencileri, düzenledikleri şenlikle; hem özel eğitim öğrencilerinin hem de köydeki çocukların, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını eğlenerek kutlamalarını amaçladı. 

‘Eğlenmeye Engel Yok’ sosyal sorumluluk projesi renkli görüntülere sahne olurken, çocuk müziklerinin çaldığı şenlikte, palyaçolar miniklerin yüzlerini boyadı. Projeye katılan miniklere; pamuk şeker ve patlamış mısır dağıtan üniversiteliler, miniklerle dans etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.