DARDANEL
Ton Reklam Genel

Genç muhtar pilav hayrı düzenledi

Özel Haber (Haber Merkezi) - | 29.04.2024 - 14:21, Güncelleme: 29.04.2024 - 15:58
 

Genç muhtar pilav hayrı düzenledi

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Kemalpaşa Mahallesi Muhtarı olarak seçilen genç Muhtar Özgü Erol, muhtarlık ofisinin önünde pilav hayrı yaptı.
31 Mart 2024 tarihinde yapılan mahalli idareler yerel seçimlerinde Çanakkale’nin değişen tek mahalle muhtarı olmasının yanı sıra Kent merkezinde en genç muhtar olan Kemalpaşa Mahallesi Muhtarı Özgü Erol, muhtarlık ofisinin önünde pilav hayrı yaptı. Düzenlenen etkinliğe, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluş başkanları, mahalle halkı ve vatandaşlar katıldı. Kemalpaşa Mahallesi Muhtarı Özgü Erol, Etkinlik öncesinde Ton Tv mikrofonlarına konuştu. “Çanakkale’de tek değişen muhtar olarak görevimizi teslim aldık. Bayram sonrasında böyle bir organizasyon yapmak istedik. Sağ olsun bu güzel günde dostlarımız bizi yalnız bırakmadı. Artık görevimize de tam anlamıyla başladık Çanakkale için, Kemalpaşa için çalışacağız.   HABER: ENİSHAN KESKİN    
31 Mart 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Kemalpaşa Mahallesi Muhtarı olarak seçilen genç Muhtar Özgü Erol, muhtarlık ofisinin önünde pilav hayrı yaptı.

31 Mart 2024 tarihinde yapılan mahalli idareler yerel seçimlerinde Çanakkale’nin değişen tek mahalle muhtarı olmasının yanı sıra Kent merkezinde en genç muhtar olan Kemalpaşa Mahallesi Muhtarı Özgü Erol, muhtarlık ofisinin önünde pilav hayrı yaptı.

Düzenlenen etkinliğe, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluş başkanları, mahalle halkı ve vatandaşlar katıldı.

Kemalpaşa Mahallesi Muhtarı Özgü Erol, Etkinlik öncesinde Ton Tv mikrofonlarına konuştu.

“Çanakkale’de tek değişen muhtar olarak görevimizi teslim aldık. Bayram sonrasında böyle bir organizasyon yapmak istedik. Sağ olsun bu güzel günde dostlarımız bizi yalnız bırakmadı. Artık görevimize de tam anlamıyla başladık Çanakkale için, Kemalpaşa için çalışacağız.

 

HABER: ENİSHAN KESKİN

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.