17 viç SOL
17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

SGK ÇOMÜ’de stant açtı

Yaşam (Haber Merkezi) - | 16.05.2024 - 16:04, Güncelleme: 16.05.2024 - 17:27
 

SGK ÇOMÜ’de stant açtı

Çanakkale Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü; Sosyal Güvenlik Haftası sebebiyle Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Terzioğlu yerleşkesinde stant açtı. Öğrencilere Sosyal Güvenlik Kurumu'nun çalışmaları hakkında bilgiler verildi.
Sosyal Güvenlik Kurumu Çanakkale İl Müdürlüğü tarafından Sosyal Güvenlik Haftası münasebetiyle 13-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası sebebiyle; Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Terzioğlu yerleşkesi Öğrenci Sosyal Etkinlik Merkezi (ÖSEM) önünde stant kurdu. Hafta boyunca açık olan stant da öğrencilere broşürler dağıtılırken, Sosyal Güvenlik Kurumu'nun çalışmaları hakkında bilgiler verildi. Stantta öğrencilerin soruları da cevaplandırılırken, toplumdaki sosyal güvenlik bilincinin arttırılması yönünde çalışmalar yapıldı.  Konuyla ilgili açıklama yapan Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Hilmi Ercan; ‘’Biliyorsunuz 13-16 Mayıs Sosyal Güvenlik Haftası kurumumuzun kuruluş yıldönümü. Bu vesile ile biz de rehberlik ve bilgilendirme çalışmalarımız kapsamında üniversitemizde öğrencilerimize yönelik bilgilendirme standı kurduk. Öğrencilerimizin özellikle teknolojiyi çok yoğun kullanmaları sebebiyle teknolojik anlamda kurumumuzun uygulamaları hakkında bilgilendirmeler vermeye çalışıyoruz. Bununla beraber çalışma hayatı ile ilgili öğrencilerin sorularını yanıtlıyoruz. Özellikle genel sağlık sigortası hakkında bilgiler veriyoruz. SGK dijitalleşti Sosyal Güvenlik Kurumumuz dijital anlamda kurulduğu günden bugüne kadar çok büyük değişim ve dönüşüm gerçekleştirdi. Bugün itibaren e-Devlet üzerinde 169 tane uygulamayı açmış durumda. Bu uygulamalara geçen yıl 1 milyarın üzerinde erişim sağlanmış. Aynı zamanda e-SGK, e-reçete gibi kurumumuzun hizmetleri söz konusu olup öğrencilerimize bu uygulamalarla ilgili faydalanabilecekleri noktalarda stantlardaki görevlilerimiz vasıtasıyla yardımcı olacağız.  Bunun yanında Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla çalışan öğrencilerimizin yaşadıkları sorunlara stand vasıtasıyla yardımcı olmaya çalışacağız. Standımız hafta boyunca açık olacak. Tüm öğrencilerimizi Sosyal Güvenlikle ilgili merak ettikleri konular hakkında standımıza bekliyoruz’’ dedi.    HABER: HÜLYA SERTÇE  
Çanakkale Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü; Sosyal Güvenlik Haftası sebebiyle Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Terzioğlu yerleşkesinde stant açtı. Öğrencilere Sosyal Güvenlik Kurumu'nun çalışmaları hakkında bilgiler verildi.

Sosyal Güvenlik Kurumu Çanakkale İl Müdürlüğü tarafından Sosyal Güvenlik Haftası münasebetiyle 13-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası sebebiyle; Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Terzioğlu yerleşkesi Öğrenci Sosyal Etkinlik Merkezi (ÖSEM) önünde stant kurdu.

Hafta boyunca açık olan stant da öğrencilere broşürler dağıtılırken, Sosyal Güvenlik Kurumu'nun çalışmaları hakkında bilgiler verildi.

Stantta öğrencilerin soruları da cevaplandırılırken, toplumdaki sosyal güvenlik bilincinin arttırılması yönünde çalışmalar yapıldı.

 Konuyla ilgili açıklama yapan Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Hilmi Ercan; ‘’Biliyorsunuz 13-16 Mayıs Sosyal Güvenlik Haftası kurumumuzun kuruluş yıldönümü. Bu vesile ile biz de rehberlik ve bilgilendirme çalışmalarımız kapsamında üniversitemizde öğrencilerimize yönelik bilgilendirme standı kurduk. Öğrencilerimizin özellikle teknolojiyi çok yoğun kullanmaları sebebiyle teknolojik anlamda kurumumuzun uygulamaları hakkında bilgilendirmeler vermeye çalışıyoruz. Bununla beraber çalışma hayatı ile ilgili öğrencilerin sorularını yanıtlıyoruz. Özellikle genel sağlık sigortası hakkında bilgiler veriyoruz.

SGK dijitalleşti

Sosyal Güvenlik Kurumumuz dijital anlamda kurulduğu günden bugüne kadar çok büyük değişim ve dönüşüm gerçekleştirdi. Bugün itibaren e-Devlet üzerinde 169 tane uygulamayı açmış durumda. Bu uygulamalara geçen yıl 1 milyarın üzerinde erişim sağlanmış. Aynı zamanda e-SGK, e-reçete gibi kurumumuzun hizmetleri söz konusu olup öğrencilerimize bu uygulamalarla ilgili faydalanabilecekleri noktalarda stantlardaki görevlilerimiz vasıtasıyla yardımcı olacağız.

 Bunun yanında Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla çalışan öğrencilerimizin yaşadıkları sorunlara stand vasıtasıyla yardımcı olmaya çalışacağız. Standımız hafta boyunca açık olacak. Tüm öğrencilerimizi Sosyal Güvenlikle ilgili merak ettikleri konular hakkında standımıza bekliyoruz’’ dedi. 

 

HABER: HÜLYA SERTÇE

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.