DARDANEL
Ton Reklam Genel

Bayram öncesi hayvan sevkiyatına denetim

Gündem (Haber Merkezi) - | 30.04.2024 - 17:04, Güncelleme: 30.04.2024 - 17:04
 

Bayram öncesi hayvan sevkiyatına denetim

Çanakkale’de yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde kurban sevkiyatları başta olmak üzere hasta hayvanlar ile ilgili olan denetimler, Vali Yardımcısı Hakkı Uzun başkanlığında bir toplantıyla değerlendirildi.
Tarım ve Orman Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcısı Hakkı Uzun, Tarım ve Orman Müdürü Nazan Türkarslan, daire amirleri ve ilgili kurum temsilcileri katıldı. Öte yandan kontrolsüz hayvan hareketlerinin bulaşıcı hastalıkların yayılmasına etkisi nedeniyle, Kurban Bayramı öncesi hayvan hareketlerinin kontrol altına alınması amacıyla Jandarma kontrol noktalarında denetimler başlatıldı. Çanakkale Tarım ve Orman Müdürlüğü kontrol ekipleri, Hayvan Hareketlerinin Kontrolü kapsamında kamyonetler ve hayvan taşıyan araçları titizlikle denetledi. Kurumun sosyal medya  hesabından  yapılan paylaşımda; “Vali Yardımcımız Sayın Hakkı Uzun başkanlığında; İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, Karayolları Kamu Özel Sektör Ortaklığı Bölge Müdürlüğü, Gestaş yetkilileri ve İl Müdürümüz Sayın Nazan Türkarslan başkanlığında; İl Müdürü Yardımcımız, Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürümüz ve konu sorumlusu personelimiz ile yaptığımız toplantılarda değerlendirme ve istişarede bulunduk. Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi "Hayvan Hareketlerinin Kontrolü" amacıyla İlimiz genelinde denetimlerimiz aralıksız devam ediyor”  ifadelerine yer verildi.
Çanakkale’de yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde kurban sevkiyatları başta olmak üzere hasta hayvanlar ile ilgili olan denetimler, Vali Yardımcısı Hakkı Uzun başkanlığında bir toplantıyla değerlendirildi.

Tarım ve Orman Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcısı Hakkı Uzun, Tarım ve Orman Müdürü Nazan Türkarslan, daire amirleri ve ilgili kurum temsilcileri katıldı.

Öte yandan kontrolsüz hayvan hareketlerinin bulaşıcı hastalıkların yayılmasına etkisi nedeniyle, Kurban Bayramı öncesi hayvan hareketlerinin kontrol altına alınması amacıyla Jandarma kontrol noktalarında denetimler başlatıldı.

Çanakkale Tarım ve Orman Müdürlüğü kontrol ekipleri, Hayvan Hareketlerinin Kontrolü kapsamında kamyonetler ve hayvan taşıyan araçları titizlikle denetledi.

Kurumun sosyal medya  hesabından  yapılan paylaşımda; “Vali Yardımcımız Sayın Hakkı Uzun başkanlığında; İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, Karayolları Kamu Özel Sektör Ortaklığı Bölge Müdürlüğü, Gestaş yetkilileri ve İl Müdürümüz Sayın Nazan Türkarslan başkanlığında; İl Müdürü Yardımcımız, Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürümüz ve konu sorumlusu personelimiz ile yaptığımız toplantılarda değerlendirme ve istişarede bulunduk. Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi "Hayvan Hareketlerinin Kontrolü" amacıyla İlimiz genelinde denetimlerimiz aralıksız devam ediyor”  ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.