DARDANEL

VR gözlük ile Anıtkabir’i gezdiler

Özel Haber (Haber Merkezi) - | 23.04.2024 - 14:28, Güncelleme: 23.04.2024 - 17:45
 

VR gözlük ile Anıtkabir’i gezdiler

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörlüğü tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında kurulan stantta yer alan VR gözlükler sayesinde çocuklar Anıtkabir’i gezdi, unutulmaz anlar yaşadı.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörlüğü hayatın her alanında yaptığı çalışmalarla takdir toplamaya devam ediyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Hamidiye Tabyaları’nda stant açan Proje Koordinatörlüğü yüz boyama ve çeşitli oyun etkinlikleri haricinde VR gözlük yardımıyla çocuklara Anıtkabir’i gezdirdi. Bu anlamlı günde VR gözlükler sayesinde çocuklar unutulmaz anlar yaşadı. Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörü Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. ÇOMÜ Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörü Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın’’ 23 Nisan şenliklerinde İl Milli Eğitim Müdürü’nün açtığı stantlarda bizde varız. En önemli etkinliklerimizden birisi de günün anlam ve önemini destekleyen, sanal gözlüklerle Anıtkabir turu yaptırmak. Miniklere balon etkinliği de yapıyoruz. Sokak oyunlarını hatırlatmak için oyunlar oynuyoruz’’   Haber: Batuhan YILDIRIM  
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörlüğü tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında kurulan stantta yer alan VR gözlükler sayesinde çocuklar Anıtkabir’i gezdi, unutulmaz anlar yaşadı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörlüğü hayatın her alanında yaptığı çalışmalarla takdir toplamaya devam ediyor.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Hamidiye Tabyaları’nda stant açan Proje Koordinatörlüğü yüz boyama ve çeşitli oyun etkinlikleri haricinde VR gözlük yardımıyla çocuklara Anıtkabir’i gezdirdi.

Bu anlamlı günde VR gözlükler sayesinde çocuklar unutulmaz anlar yaşadı.

Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörü Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

ÇOMÜ Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörü Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın’’ 23 Nisan şenliklerinde İl Milli Eğitim Müdürü’nün açtığı stantlarda bizde varız. En önemli etkinliklerimizden birisi de günün anlam ve önemini destekleyen, sanal gözlüklerle Anıtkabir turu yaptırmak. Miniklere balon etkinliği de yapıyoruz. Sokak oyunlarını hatırlatmak için oyunlar oynuyoruz’’

 

Haber: Batuhan YILDIRIM

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.