DARDANEL

Ufuk optik düzenlenen törenle hizmete açıldı

Özel Haber (Haber Merkezi) - | 26.04.2024 - 16:22, Güncelleme: 26.04.2024 - 16:54
 

Ufuk optik düzenlenen törenle hizmete açıldı

Genç girişimci Optisyenler Ufuk ve Halil Sazlık’ın sahibi olduğu ufuk Optik isimli iş yeri düzenlenen törenle hizmete açıldı.
Genç girişimci Optisyenler Ufuk Salık ve Halil Sazlık’ın sahibi olduğu ufuk Optik isimli iş yeri düzenlenen törenle hizmete açıldı.  İsmetpaşa Mahallesi Hacıoğlu sokak No: 47/4 adresinde hizmete açılan Ufuk Optik Optik, son derece modern tasarımı ve dizaynı ile dikkat çekti. Düzenlenen açılış programına, Çanakkale Belediyesi Başkanvekili İrfan Dehmen, Çan Belediye Başkanı Harun Arslan, Bayramiç Belediye Başkanı Cem Atılgan, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu başkanları ve çok sayıda davetli katıldı. Optisyen Halil Sazlık, Ton Tv mikrofonlarına yaptığı açıklamada, Çanakkale’de 3’üncü şubelerini açtıklarını belirterek, “ Burası Çan ve Bayramiç’ten sonda üçüncü şubemiz. İki kardeş beraber çalıştırıyoruz. İnşallah Çan ve Bayramiç’ten sonra burada da hizmet vereceğiz. Herkesi bekleriz, her türlü imkanımız, indirimimiz mevcut. Açılışa özel indirimlerimiz de olacak.” dedi. HABER: ENİSHAN KESKİN
Genç girişimci Optisyenler Ufuk ve Halil Sazlık’ın sahibi olduğu ufuk Optik isimli iş yeri düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Genç girişimci Optisyenler Ufuk Salık ve Halil Sazlık’ın sahibi olduğu ufuk Optik isimli iş yeri düzenlenen törenle hizmete açıldı. 

İsmetpaşa Mahallesi Hacıoğlu sokak No: 47/4 adresinde hizmete açılan Ufuk Optik Optik, son derece modern tasarımı ve dizaynı ile dikkat çekti.

Düzenlenen açılış programına, Çanakkale Belediyesi Başkanvekili İrfan Dehmen, Çan Belediye Başkanı Harun Arslan, Bayramiç Belediye Başkanı Cem Atılgan, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Optisyen Halil Sazlık, Ton Tv mikrofonlarına yaptığı açıklamada, Çanakkale’de 3’üncü şubelerini açtıklarını belirterek, “ Burası Çan ve Bayramiç’ten sonda üçüncü şubemiz. İki kardeş beraber çalıştırıyoruz. İnşallah Çan ve Bayramiç’ten sonra burada da hizmet vereceğiz. Herkesi bekleriz, her türlü imkanımız, indirimimiz mevcut. Açılışa özel indirimlerimiz de olacak.” dedi.

HABER: ENİSHAN KESKİN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.