DARDANEL

“Türkiye okuyor Çanakkale okuyor”

Yaşam (Haber Merkezi) - | 27.03.2024 - 14:18, Güncelleme: 27.03.2024 - 17:12
 

“Türkiye okuyor Çanakkale okuyor”

Çanakkaleli kitapseverler, 60. Kütüphaneler Haftası dolayısıyla düzenlenen kitap okuma etkinliğinde buluştu. Çanakkale Valisi İlhami Aktaş’ında katıldığı etkinlikte minik öğrenciler de yarım saat boyunca kitap okuyarak farkındalık yarattılar.
Çanakkale’de yılın en anlamlı etkinliklerinden birine imza atıldı. 28 Mart - 3 Nisan Kütüphane Haftası dolayısıyla İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün organizasyonuyla kitap okuma etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İlhami Kaşdemir, İl Kültür ve Turizm Müdürü Çağman Esirgemez, Çanakkale Halk Kütüphanesi Müdürü Ali Osman Ünal ile öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Truva Atı önünde Morabbin Park’ta düzenlenen etkinlikte bir araya gelen kitapseverler ve minik öğrenciler yanlarında getirdikleri kitapları okuyarak örnek oldular. İl Kültür ve Turizm Müdürü Çağman Esirgemez; 60. Kütüphaneler Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikte farkındalık yaratmak istediklerini vurguladı. İl Kültür ve Turizm Müdürü Çağman Esirgemez’’ İl Kültür ve Turizm Müdürü Çağman Esirgemez; ‘’ 60. Kütüphaneler Haftası dolayısı ile Truva Atı önünde Morabbin Parkta okuma farkındalığını artırmak için kitap okuma etkinliği düzenledik. Bu seneki temamız yapay zeka ve dijitalleşme üzerineydi. Düzenlenen bu etkinlikle amacımız başta gençlerimiz ve çocuklarımız olmak üzere vatandaşlarımızın kitap kuma alışkanlığını artırmak.  Kütüphaneler Haftası hepimize kutlu olsun’’ 60. Kütüphane Haftası kapsamında “Türkiye Okuyor, Çanakkale Okuyor” sloganıyla düzenlenen etkinliğe katılan kitapseverler yarım saat boyunca kitap okuyarak farkındalık yarattılar.   HABER: HÜLYA ESEN  
Çanakkaleli kitapseverler, 60. Kütüphaneler Haftası dolayısıyla düzenlenen kitap okuma etkinliğinde buluştu. Çanakkale Valisi İlhami Aktaş’ında katıldığı etkinlikte minik öğrenciler de yarım saat boyunca kitap okuyarak farkındalık yarattılar.

Çanakkale’de yılın en anlamlı etkinliklerinden birine imza atıldı.

28 Mart - 3 Nisan Kütüphane Haftası dolayısıyla İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün organizasyonuyla kitap okuma etkinliği düzenlendi.

Etkinliğe Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İlhami Kaşdemir, İl Kültür ve Turizm Müdürü Çağman Esirgemez, Çanakkale Halk Kütüphanesi Müdürü Ali Osman Ünal ile öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Truva Atı önünde Morabbin Park’ta düzenlenen etkinlikte bir araya gelen kitapseverler ve minik öğrenciler yanlarında getirdikleri kitapları okuyarak örnek oldular.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Çağman Esirgemez; 60. Kütüphaneler Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikte farkındalık yaratmak istediklerini vurguladı.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Çağman Esirgemez’’ İl Kültür ve Turizm Müdürü Çağman Esirgemez; ‘’ 60. Kütüphaneler Haftası dolayısı ile Truva Atı önünde Morabbin Parkta okuma farkındalığını artırmak için kitap okuma etkinliği düzenledik. Bu seneki temamız yapay zeka ve dijitalleşme üzerineydi. Düzenlenen bu etkinlikle amacımız başta gençlerimiz ve çocuklarımız olmak üzere vatandaşlarımızın kitap kuma alışkanlığını artırmak.  Kütüphaneler Haftası hepimize kutlu olsun’’

60. Kütüphane Haftası kapsamında “ Türkiye Okuyor, Çanakkale Okuyor” sloganıyla düzenlenen etkinliğe katılan kitapseverler yarım saat boyunca kitap okuyarak farkındalık yarattılar.

 

HABER: HÜLYA ESEN

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.