DARDANEL
Ton Reklam Genel

Naim Makas İçişleri Bakan Yardımcısı Turan'a ziyarette bulundu

Yaşam (Haber Merkezi) - | 27.04.2024 - 16:14, Güncelleme: 27.04.2024 - 16:14
 

Naim Makas İçişleri Bakan Yardımcısı Turan'a ziyarette bulundu

Çanakkale AK Parti İl Başkanı Naim Makas, İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan'a ziyarette bulundu.
İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan'ın makamına ziyarette bulunan Çanakkale AK Parti İl Başkanı Naim Makas’a Evreşe Belediye Başkanı Hakkı Uysal ve geçmiş dönem Kalkım Belediye Başkanı İbrahim Taşkın da eşlik etti.  Çanakkale ve Evreşe‘ye dair yapılacak yatırımların ve projelerin değerlendirildği ziyaret sonrası sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Naim Makas şu ifadelere yer verdi; “Bir dizi ziyaret, görüşme ve çalışmalarımız için Ankara’dayız. İçişleri Bakan Yardımcımız Bülent Turan’ı Evreşe Belediye Başkanımız Hakkı Uysal ve geçmiş dönem Kalkım Belediye Başkanımız İbrahim Taşkın ile birlikte ziyaret ettik. Çanakkale’miz ve Evreşe’mize dair yapılacak yatırımları, projeleri değerlendik. Çanakkale’miz için usanmadan hizmet etmeye ve çalışmaya devam edeceğiz. Her zamanki misafirperverliğinden ve desteklerinden ötürü kıymetli bakanımıza teşekkür ediyoruz.”
Çanakkale AK Parti İl Başkanı Naim Makas, İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan'a ziyarette bulundu.

İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan'ın makamına ziyarette bulunan Çanakkale AK Parti İl Başkanı Naim Makas’a Evreşe Belediye Başkanı Hakkı Uysal ve geçmiş dönem Kalkım Belediye Başkanı İbrahim Taşkın da eşlik etti. 

Çanakkale ve Evreşe‘ye dair yapılacak yatırımların ve projelerin değerlendirildği ziyaret sonrası sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Naim Makas şu ifadelere yer verdi;

“Bir dizi ziyaret, görüşme ve çalışmalarımız için Ankara’dayız.

İçişleri Bakan Yardımcımız Bülent Turan’ı Evreşe Belediye Başkanımız Hakkı Uysal ve geçmiş dönem Kalkım Belediye Başkanımız İbrahim Taşkın ile birlikte ziyaret ettik.

Çanakkale’miz ve Evreşe’mize dair yapılacak yatırımları, projeleri değerlendik. Çanakkale’miz için usanmadan hizmet etmeye ve çalışmaya devam edeceğiz.

Her zamanki misafirperverliğinden ve desteklerinden ötürü kıymetli bakanımıza teşekkür ediyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.