DARDANEL

Minik yazarlardan imza günü

Özel Haber (Haber Merkezi) - | 17.04.2024 - 15:18, Güncelleme: 17.04.2024 - 16:31
 

Minik yazarlardan imza günü

Çanakkale 18 Mart İlkokulu öğrencilerinin; öğretmenleri Ahmet Turhan nezaretinde yazdıkları ’Kayıp Ada’ isimli hikâye kitabının tanıtımı ve imza günü düzenlendi. Minik öğrenciler kendi kitapları için imza heyecanı yaşadılar.
Ödev diye yola çıktılar 75 sayfalık hikâye kitabı yazdılar.Çanakkale 18 Mart İlkokulu öğrencileri, öğretmenleri Ahmet Turhan nezaretinde resimlerini de kendilerinin çizdiği hikâye kitabını tanıtımı için imza günü düzenledi. 18 Mart İlkokulunun bahçesinde düzenlenen imza gününde minik yazarlar, yazmış oldukları ‘’ Kayıp Ada’’ isimli kitabı arkadaşları için imzaladılar.   Etkinlikte konuşan 18 Mart İlkokulu sınıf öğretmeni Ahmet Turhan; kitabın yazılma sürecini anlattı. Sınıf öğretmeni Ahmet Turhan’’ Corona döneminde 4 yıl önce biliyorsunuz evlere kapanmak zorunda kaldık. Kapanma döneminde internet üzerinden derslerimizi anlatırken, serbest etkinlik dersinde bunu planladık ve sonra bunu geliştirdik. Asıl amacımız Türkçe de anlatım bozuklukları ve noktalama işaretlerini anlatmaktı ama amaç buraya doğru kaydı. Hem hikayelerini kendileri yazıp hem resimleri kendileri çizdiler’’ dedi. Desteklendiği ve fırsat verildiği takdirde neler yapabileceklerini gösteren minik öğrenciler kendi kitapları için imza heyecanı yaşadılar.Minik yazarlardan Sahra Güneş ve Elif Gülgün Cantekin yaşadıkları gurur ve mutluluğu anlatarak 2. kitabın müjdesini verdiler. İmza gününe katılan veliler, öğrencileri başarılarından dolayı tebrik ettiler.     HABER: HÜLYA ESEN
Çanakkale 18 Mart İlkokulu öğrencilerinin; öğretmenleri Ahmet Turhan nezaretinde yazdıkları ’Kayıp Ada’ isimli hikâye kitabının tanıtımı ve imza günü düzenlendi. Minik öğrenciler kendi kitapları için imza heyecanı yaşadılar.

Ödev diye yola çıktılar 75 sayfalık hikâye kitabı yazdılar.Çanakkale 18 Mart İlkokulu öğrencileri, öğretmenleri Ahmet Turhan nezaretinde resimlerini de kendilerinin çizdiği hikâye kitabını tanıtımı için imza günü düzenledi.

18 Mart İlkokulunun bahçesinde düzenlenen imza gününde minik yazarlar, yazmış oldukları ‘’ Kayıp Ada’’ isimli kitabı arkadaşları için imzaladılar.  

Etkinlikte konuşan 18 Mart İlkokulu sınıf öğretmeni Ahmet Turhan; kitabın yazılma sürecini anlattı.

Sınıf öğretmeni Ahmet Turhan’’ Corona döneminde 4 yıl önce biliyorsunuz evlere kapanmak zorunda kaldık. Kapanma döneminde internet üzerinden derslerimizi anlatırken, serbest etkinlik dersinde bunu planladık ve sonra bunu geliştirdik. Asıl amacımız Türkçe de anlatım bozuklukları ve noktalama işaretlerini anlatmaktı ama amaç buraya doğru kaydı. Hem hikayelerini kendileri yazıp hem resimleri kendileri çizdiler’’ dedi.

Desteklendiği ve fırsat verildiği takdirde neler yapabileceklerini gösteren minik öğrenciler kendi kitapları için imza heyecanı yaşadılar.Minik yazarlardan Sahra Güneş ve Elif Gülgün Cantekin yaşadıkları gurur ve mutluluğu anlatarak 2. kitabın müjdesini verdiler.

İmza gününe katılan veliler, öğrencileri başarılarından dolayı tebrik ettiler.

 

 

HABER: HÜLYA ESEN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.