DARDANEL
Ton Reklam Genel

Medya ve intihar toplantısı gerçekleşti

Yaşam (Haber Merkezi) - | 26.04.2024 - 16:09, Güncelleme: 26.04.2024 - 16:09
 

Medya ve intihar toplantısı gerçekleşti

Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü Koordinesinde, intiharı önleme kurulu tarafından basın mensuplarına intihar haberlerine yönelik eğitim verildi.
Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü Koordinesinde, İntiharı önleme kurulu tarafından basın mensuplarına intihar haberlerine yönelik eğitim verildi Çanakkale Toplum Sağlığı Merkezi’nde gerçekleştirilen eğitim, Psikiyatrı Uzmanı Dr. Öğr. Üy. Ali Emre Şevik ve Psikolog Mete Gökçer Aktepe tarafından verildi. Çanakkale İl Sağlık Müdürü Gökhan Baştürk, Ton tv mikrofonlarına yaptığı açıklamada, intihar vakalarının en aza indirilmesi yönünde yapılan bir çalışma olduğunu belitti. Çanakkale İl Sağlık Müdürü Gökhan Baştürk’’ Bildiğiniz gibi medya hem dünyada hem ülkemizde çok büyük bir güç. İnsanlar tarafından okunurluğu, bilinirliği çok yüksek. Bizde bundan yola çıkarak, intihar konularında daha iyi ne yapabiliriz, farkındalığı nasıl arttırabiliriz ve ilimizdeki intihar vakalarını nasıl en aza indirebiliriz şeklinde bir çalışma planlamak istedik. Bu bilgilendirmeler sonrası ilimizde değişiklikler olacağını düşünüyoruz’’ dedi.       HABER: ENİSHAN KESKİN
Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü Koordinesinde, intiharı önleme kurulu tarafından basın mensuplarına intihar haberlerine yönelik eğitim verildi.

Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü Koordinesinde, İntiharı önleme kurulu tarafından basın mensuplarına intihar haberlerine yönelik eğitim verildi

Çanakkale Toplum Sağlığı Merkezi’nde gerçekleştirilen eğitim, Psikiyatrı Uzmanı Dr. Öğr. Üy. Ali Emre Şevik ve Psikolog Mete Gökçer Aktepe tarafından verildi.

Çanakkale İl Sağlık Müdürü Gökhan Baştürk, Ton tv mikrofonlarına yaptığı açıklamada, intihar vakalarının en aza indirilmesi yönünde yapılan bir çalışma olduğunu belitti.

Çanakkale İl Sağlık Müdürü Gökhan Baştürk’’ Bildiğiniz gibi medya hem dünyada hem ülkemizde çok büyük bir güç. İnsanlar tarafından okunurluğu, bilinirliği çok yüksek. Bizde bundan yola çıkarak, intihar konularında daha iyi ne yapabiliriz, farkındalığı nasıl arttırabiliriz ve ilimizdeki intihar vakalarını nasıl en aza indirebiliriz şeklinde bir çalışma planlamak istedik. Bu bilgilendirmeler sonrası ilimizde değişiklikler olacağını düşünüyoruz’’ dedi.  

 

 

HABER: ENİSHAN KESKİN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.