DARDANEL
Ton Reklam Genel

Lapseki’de renkli kermes etkinliği

Yaşam (Haber Merkezi) - | 27.04.2024 - 10:04, Güncelleme: 27.04.2024 - 10:04
 

Lapseki’de renkli kermes etkinliği

Hüseyin Akif Terzioğlu İlkokulu bir kermes etkinliği düzenledi. Renkli görüntülere sahne olan kermes, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.
Hüseyin Akif Terzioğlu İlkokulu tarafından düzenlenen etkinlikte, özenle yapılmış yiyecekler stantlarda yerini aldı. Her yaştan vatandaşın ilgi gösterdiği etkinlikte ebru sanatı gibi çeşitli aktivitelere de yer verildi. Lapseki Belediye Başkanı Atilla Öztürk’ün eşi Neşe Öztürk Belediye Meclis Üyeleri Ayşe Korucuoğlu, Abdullah Dindar ve ilçe yönetimi Hüseyin Akif Terzioğlu İlkokulu tarafından düzenlenen kermes programına katılım sağladılar. Etkinlik sonrası Lapseki Belediyesi, sosyal medya hesabı üzerinden kermese ait görüntüleri paylaştı.
Hüseyin Akif Terzioğlu İlkokulu bir kermes etkinliği düzenledi. Renkli görüntülere sahne olan kermes, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Hüseyin Akif Terzioğlu İlkokulu tarafından düzenlenen etkinlikte, özenle yapılmış yiyecekler stantlarda yerini aldı. Her yaştan vatandaşın ilgi gösterdiği etkinlikte ebru sanatı gibi çeşitli aktivitelere de yer verildi.

Lapseki Belediye Başkanı Atilla Öztürk’ün eşi Neşe Öztürk Belediye Meclis Üyeleri Ayşe Korucuoğlu, Abdullah Dindar ve ilçe yönetimi Hüseyin Akif Terzioğlu İlkokulu tarafından düzenlenen kermes programına katılım sağladılar. Etkinlik sonrası Lapseki Belediyesi, sosyal medya hesabı üzerinden kermese ait görüntüleri paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.