DARDANEL

İskenderoğlu’ndan Esenler’e yeni hastane müjdesi

Politika (Haber Merkezi) - | 28.03.2024 - 23:43, Güncelleme: 28.03.2024 - 23:58
 

İskenderoğlu’ndan Esenler’e yeni hastane müjdesi

Çanakkale, Esenler mahallesinde yeni hastane binasına kavuşacak. Cumhur İttifakı Çanakkale Belediye Başkan adayı Jülide İskenderoğlu, 250 yatak kapasiteli hastane yapımı için hazırlıkların tamamlandığını açıkladı.
Cumhur İttifakı Çanakkale Belediye Başkan adayı Jülide İskenderoğlu, Esenler Bölgesinde 250 yataklı yeni bir hastane yapılacağını söyledi. Daha önce Sağlık Bakanlığı ve Belediye arasında yaşanan arsa anlaşmazlığını seçimlerin hemen sonrasında çözeceklerini belirten İskenderoğlu, bu sayede Çanakkale’nin yeni hastane binasına kısa sürede kavuşacağını açıkladı. Cumhur İttifakı Çanakkale Belediye Başkan adayı Jülide İskenderoğlu, Esenler Bölgesinde 250 yataklı yeni bir hastane yapılacağını söyledi. Daha önce Sağlık Bakanlığı ve Belediye arasında yaşanan arsa anlaşmazlığını seçimlerin hemen sonrasında çözeceklerini belirten İskenderoğlu, bu sayede Çanakkale’nin yeni hastane binasına kısa sürede kavuşacağını açıkladı "Her mahalleye Sağlık Merkezi" Sadece Devlet Hastanesi değil Sağlık Merkezi sayılarının da artırılacağını söyleyen İskenderoğlu, “Kentimizin Çan yolu çıkışındaki yeni yerleşim bölgesini (Tekzen bölgesi) planlarken, mevcut belediye maalesef sağlık tesisi için alan ayırmamış. Sağlık Müdürlüğümüz, bu bölgede Aile Sağlığı Merkezi yapacak arazi bulamıyor. Hızla bunu düzelteceğiz. Yeni Pazar yerinin içerisi başta olmak üzere, hemşehrilerimizin sağlık hizmetlerine ulaşımını kolaylaştırmak için mahallelerde Aile Sağlık Merkezi sayılarını artıracağız. Çanakkale, sağlık alanında da örnek kent olacak” şeklinde konuştu.
Çanakkale, Esenler mahallesinde yeni hastane binasına kavuşacak. Cumhur İttifakı Çanakkale Belediye Başkan adayı Jülide İskenderoğlu, 250 yatak kapasiteli hastane yapımı için hazırlıkların tamamlandığını açıkladı.

Cumhur İttifakı Çanakkale Belediye Başkan adayı Jülide İskenderoğlu, Esenler Bölgesinde 250 yataklı yeni bir hastane yapılacağını söyledi. Daha önce Sağlık Bakanlığı ve Belediye arasında yaşanan arsa anlaşmazlığını seçimlerin hemen sonrasında çözeceklerini belirten İskenderoğlu, bu sayede Çanakkale’nin yeni hastane binasına kısa sürede kavuşacağını açıkladı.

Cumhur İttifakı Çanakkale Belediye Başkan adayı Jülide İskenderoğlu, Esenler Bölgesinde 250 yataklı yeni bir hastane yapılacağını söyledi. Daha önce Sağlık Bakanlığı ve Belediye arasında yaşanan arsa anlaşmazlığını seçimlerin hemen sonrasında çözeceklerini belirten İskenderoğlu, bu sayede Çanakkale’nin yeni hastane binasına kısa sürede kavuşacağını açıkladı

"Her mahalleye Sağlık Merkezi"

Sadece Devlet Hastanesi değil Sağlık Merkezi sayılarının da artırılacağını söyleyen İskenderoğlu, “Kentimizin Çan yolu çıkışındaki yeni yerleşim bölgesini (Tekzen bölgesi) planlarken, mevcut belediye maalesef sağlık tesisi için alan ayırmamış. Sağlık Müdürlüğümüz, bu bölgede Aile Sağlığı Merkezi yapacak arazi bulamıyor. Hızla bunu düzelteceğiz. Yeni Pazar yerinin içerisi başta olmak üzere, hemşehrilerimizin sağlık hizmetlerine ulaşımını kolaylaştırmak için mahallelerde Aile Sağlık Merkezi sayılarını artıracağız. Çanakkale, sağlık alanında da örnek kent olacak” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.