DARDANEL

İskenderoğlu: Suda yüzde 50 indirim yapacağız

Özel Haber (Haber Merkezi) - | 25.03.2024 - 20:37, Güncelleme: 25.03.2024 - 21:58
 

İskenderoğlu: Suda yüzde 50 indirim yapacağız

Cumhur İttifakının AK Partili Çanakkale Belediye Başkan Adayı Jülide İskenderoğlu seçilmesi halinde suya yüzde 50 indirim uygulayacaklarını vaat etti.
Çanakkale içme suyu ücret tarifesinde en pahalı iller arasında yer alıyor. Konut aboneliğinde vergiler hariç; 2024 mart tarifesine göre; mekanik sayaçlarda 0-10 metreküp  kullanım arasında ton başına  16 lira 45 kuruş;  11 ile 30 metreküp su kullanımında ton başına 21 lira 23  kuruş, 30 metreküp ve üzeri kullanımda  ton başına 30 lira ve   akıllı sayaçlarda ton başına 15 lira 43 kuruş fatura çıkarılıyor. Çevre temizlik vergisi, katı atık vergisi, Atık Su Ücreti ve diğer vergiler de faturaya dahil edildiğinde neredeyse suya ödenen ücret kadar da vergi ödeniyor. Çanakkale’yi beş sene boyunca yönetmeye talip belediye başkan adayları projelerini seçmene anlatmaya devam ediyor  Ulaşımdan eğitime kültür sanattan ekonomiye geniş bir yelpazeden sunulan projeler arasında vatandaşın cebine yönelilk projeler de var . Burak Gezenle politika masasının konuğu olan Cumhur İttifakının AK Partili Çanakkale Belediye Başkan Adayı Jülide İskenderoğlu seçilmesi halinde suya yüzde 50 indirim uygulayacaklarını vaat etti. Bu kararı da ilk meclis toplantısında alacaklarını kaydeti. Konuşmasına "Suya yüzde 50 indirim yapacağız, yani vatandaşın aldığı 1 ton suyun ücretine yüzde 50 indirim yapacağız. Ben hatta Ticaret Odası toplantısında bütün meclis üyeleri de oradaydı, onlara da rica ettim; sizle birlikte çalışacağız, lütfen suya yüzde 50 indirim yapacağız siz de “Evet” oyu verin dedim. Çünkü CHP’den de İYİ PARTİ’den de belediye meclis üyeleri seçilecektir. Bunun çalışmasını yaptık bu bizi kurtarıyor." ifadelerinde bulundu.    HABER:  DİLEK AKŞEN
Cumhur İttifakının AK Partili Çanakkale Belediye Başkan Adayı Jülide İskenderoğlu seçilmesi halinde suya yüzde 50 indirim uygulayacaklarını vaat etti.

Çanakkale içme suyu ücret tarifesinde en pahalı iller arasında yer alıyor.

Konut aboneliğinde vergiler hariç; 2024 mart tarifesine göre; mekanik sayaçlarda 0-10 metreküp  kullanım arasında ton başına  16 lira 45 kuruş;  11 ile 30 metreküp su kullanımında ton başına 21 lira 23  kuruş, 30 metreküp ve üzeri kullanımda  ton başına 30 lira ve   akıllı sayaçlarda ton başına 15 lira 43 kuruş fatura çıkarılıyor.

Çevre temizlik vergisi, katı atık vergisi, Atık Su Ücreti ve diğer vergiler de faturaya dahil edildiğinde neredeyse suya ödenen ücret kadar da vergi ödeniyor.

Çanakkale’yi beş sene boyunca yönetmeye talip belediye başkan adayları projelerini seçmene anlatmaya devam ediyor 

Ulaşımdan eğitime kültür sanattan ekonomiye geniş bir yelpazeden sunulan projeler arasında vatandaşın cebine yönelilk projeler de var .

Burak Gezenle politika masasının konuğu olan Cumhur İttifakının AK Partili Çanakkale Belediye Başkan Adayı Jülide İskenderoğlu seçilmesi halinde suya yüzde 50 indirim uygulayacaklarını vaat etti.

Bu kararı da ilk meclis toplantısında alacaklarını kaydeti. Konuşmasına "Suya yüzde 50 indirim yapacağız, yani vatandaşın aldığı 1 ton suyun ücretine yüzde 50 indirim yapacağız. Ben hatta Ticaret Odası toplantısında bütün meclis üyeleri de oradaydı, onlara da rica ettim; sizle birlikte çalışacağız, lütfen suya yüzde 50 indirim yapacağız siz de “Evet” oyu verin dedim. Çünkü CHP’den de İYİ PARTİ’den de belediye meclis üyeleri seçilecektir. Bunun çalışmasını yaptık bu bizi kurtarıyor." ifadelerinde bulundu. 

 

HABER:  DİLEK AKŞEN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.