DARDANEL

İskenderoğlu: “Ben camiye imam değil, şehrin emini olmaya adayım”

Özel Haber (Haber Merkezi) - | 26.03.2024 - 17:36, Güncelleme: 26.03.2024 - 17:36
 

İskenderoğlu: “Ben camiye imam değil, şehrin emini olmaya adayım”

AK Parti; Çanakkale’de kendi adayıyla beşinci kez yerel seçimlere giriyor.
2004 ve 2009 seçimlerinde Murat Efe, 2014 seçimlerinde Mehmet Daniş ve 2019 seçimlerinde Ayhan Gider’le seçim yarışına giren ve kaybeden parti;  2024 yerel seçimlerinde Cumhur İttifakının AK Partili Belediye Başkan Adayı Jülide İskenderoğlu ile seçmenin karşısına çıktı. Burak Gezen’le Politika Masasının konuğu olan İskenderoğlu; hem bugüne kadar Çanakkale’ye yapılan yatırımları anlattı hem de kentin sorunlarına yönelik hazırladığı projelerini aktardı. AK Parti’nin Çanakkale’de seçim kazanamayışı üzerine sorulan soruları da cevapladı. Üst üste 4 seçimi de Çanakkale’de kaybeden partisinin kente yatırımları hiç kesmediğini söyleyen İskenderoğlu, partisinin vatandaşın özgürlükleri ile derdi olmadığını söyledi.   HABER: DİLEK AKŞEN  
AK Parti; Çanakkale’de kendi adayıyla beşinci kez yerel seçimlere giriyor.

2004 ve 2009 seçimlerinde Murat Efe, 2014 seçimlerinde Mehmet Daniş ve 2019 seçimlerinde Ayhan Gider’le seçim yarışına giren ve kaybeden parti;  2024 yerel seçimlerinde Cumhur İttifakının AK Partili Belediye Başkan Adayı Jülide İskenderoğlu ile seçmenin karşısına çıktı.

Burak Gezen’le Politika Masasının konuğu olan İskenderoğlu; hem bugüne kadar Çanakkale’ye yapılan yatırımları anlattı hem de kentin sorunlarına yönelik hazırladığı projelerini aktardı.

AK Parti’nin Çanakkale’de seçim kazanamayışı üzerine sorulan soruları da cevapladı.

Üst üste 4 seçimi de Çanakkale’de kaybeden partisinin kente yatırımları hiç kesmediğini söyleyen İskenderoğlu, partisinin vatandaşın özgürlükleri ile derdi olmadığını söyledi.

 

HABER: DİLEK AKŞEN

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.