DARDANEL
Ton Reklam Genel

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplandı

Yaşam (Haber Merkezi) - | 27.04.2024 - 11:46, Güncelleme: 27.04.2024 - 11:46
 

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplandı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ın çevrimiçi katılımlarıyla “İİMEK’ lerin Etkinleştirilmesi” özel gündemiyle Türkiye genelinde aynı anda İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantıları yapıldı.
İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu’nun 2024 yılı 2. Olağan Toplantısı Çanakkale Vali Yardımcısı Sayın Mustafa Özsoy başkanlığında, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Celil Sezgin’in katılımlarında, Çanakkale İŞKUR İl Müdürlüğünün koordinasyonunda, Kamu kurumlarının müdürleri, dernek ve federasyon başkanlarının iştiraklari ile ÇTSO ev sahipliğinde düzenlendi. Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Türkiye’nin bütün illerindeki İİMEK üyelerine, İİMEK’lerin etkinliğinin arttırılması için yapılması gerekenler ile aktif iş gücü piyasası politikaları ve iş sağlığı ve güvenliği konularında yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Işıkhan, “İllerimizde istihdamı ve güvenli iş ortamlarını destekleyen programları hayata geçirmeye devam edecek işsizlikle kararlı mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi. Yapılan değerlendirmelerin ardından oda, borsa, sendika, özel sektör ile kurum ve kuruluş temsilcilerinin görüş ve önerilerini belirtmesiyle toplantı sona erdi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ın çevrimiçi katılımlarıyla “İİMEK’ lerin Etkinleştirilmesi” özel gündemiyle Türkiye genelinde aynı anda İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantıları yapıldı.

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu’nun 2024 yılı 2. Olağan Toplantısı Çanakkale Vali Yardımcısı Sayın Mustafa Özsoy başkanlığında, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Celil Sezgin’in katılımlarında, Çanakkale İŞKUR İl Müdürlüğünün koordinasyonunda, Kamu kurumlarının müdürleri, dernek ve federasyon başkanlarının iştiraklari ile ÇTSO ev sahipliğinde düzenlendi.

Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Türkiye’nin bütün illerindeki İİMEK üyelerine, İİMEK’lerin etkinliğinin arttırılması için yapılması gerekenler ile aktif iş gücü piyasası politikaları ve iş sağlığı ve güvenliği konularında yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Işıkhan, “İllerimizde istihdamı ve güvenli iş ortamlarını destekleyen programları hayata geçirmeye devam edecek işsizlikle kararlı mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

Yapılan değerlendirmelerin ardından oda, borsa, sendika, özel sektör ile kurum ve kuruluş temsilcilerinin görüş ve önerilerini belirtmesiyle toplantı sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.