DARDANEL
Ton Reklam Genel

Hastanebayırı Spor kapısına kilit vurmak zorunda kaldı

Gündem (Haber Merkezi) - | 27.04.2024 - 16:25, Güncelleme: 27.04.2024 - 17:37
 

Hastanebayırı Spor kapısına kilit vurmak zorunda kaldı

Hastanebayırıspor tesisleri yanında yapılan inşaatla ilgili Kulüp Başkanı Zeki Parlak Ton Tv’ye açıklamalarda bulundu.
Çanakkale’nin köklü kulüplerinden ve profesyonel liglere birçok oyuncu yetiştiren kentin güzide spor kulübü Hastanebayırıspor zor günler geçiriyor. Erkek A takımı Süper Amatör Lig’inde mücadele eden ve 3 olimpik, 3 yarı olimpik spor branşında faaliyetlerine devam eden Hastanebayırıspor, Çanakkale merkeze bağlı İnönü caddesi üzerinde yer alan tesislerinin yan tarafında yapılan inşaat çalışmalarından sonra mağduriye yaşadığını iddia etti.  Yapılan inşaat sırasında yasal ve hukuki olmayan bir şekilde kulüp binamız yıkıldı iddialarını ortaya atan Kulüp Başkanı Zeki Parlak, "bu işlemler sırasında sahamızda çöktü" diye konuştu. “İnşaat başladıktan sonra bir şekilde eski kulüp binamızı taciz etme durumu başladı. 22 Ocak tarihi ile ilk kepçe darbesini eski binamıza vurdu. Sonra 28 Ocak'ta kullandığımız kulüp binasını hiçbir tebligat olmadan, ansızın bir gece yarısı kepçeler ile kulüp binamızı yıktı. Sonrasında 29 Şubat’ta yıkılan kulüp binamızın temizliği yapıldı. 1 Mart’ta da yıkılan kulüp binamızın yerine kendi satış ofisi olarak kullanmak üzere konteyner kurdu. Bu arada bu işlemleri yaparken sahamızın çökmesine sebep oldu" açıklamalarını yaptı.  Başkan Parlak, yaşanan bu süreçten sonra bütün alt yapı ve futbol okullarımız kapandı ifadelerini kullandı. ”KAPILARA KİLİT VURDUK” “Sahamızda sürdürdüğümüz altyapı çalışmaları ve futbol okullarımızın hepsi kapandı. Bırakmak zorunda kaldık. Kulüp olarak bir nevi kapılara kilit vurmuş olduk" sözlerini de kullanan Parlak'ın iddialarının aksine;  inşaatı yapan firma yetkilileri ise yapılan inşaatın hukuki olarak uygun olduğunu ve gerekli izinlerin ellerinde mevcut olduğunu ifade etti.     
Hastanebayırıspor tesisleri yanında yapılan inşaatla ilgili Kulüp Başkanı Zeki Parlak Ton Tv’ye açıklamalarda bulundu.

Çanakkale’nin köklü kulüplerinden ve profesyonel liglere birçok oyuncu yetiştiren kentin güzide spor kulübü Hastanebayırıspor zor günler geçiriyor.

Erkek A takımı Süper Amatör Lig’inde mücadele eden ve 3 olimpik, 3 yarı olimpik spor branşında faaliyetlerine devam eden Hastanebayırıspor, Çanakkale merkeze bağlı İnönü caddesi üzerinde yer alan tesislerinin yan tarafında yapılan inşaat çalışmalarından sonra mağduriye yaşadığını iddia etti. 

Yapılan inşaat sırasında yasal ve hukuki olmayan bir şekilde kulüp binamız yıkıldı iddialarını ortaya atan Kulüp Başkanı Zeki Parlak, "bu işlemler sırasında sahamızda çöktü" diye konuştu.

“İnşaat başladıktan sonra bir şekilde eski kulüp binamızı taciz etme durumu başladı. 22 Ocak tarihi ile ilk kepçe darbesini eski binamıza vurdu. Sonra 28 Ocak'ta kullandığımız kulüp binasını hiçbir tebligat olmadan, ansızın bir gece yarısı kepçeler ile kulüp binamızı yıktı. Sonrasında 29 Şubat’ta yıkılan kulüp binamızın temizliği yapıldı. 1 Mart’ta da yıkılan kulüp binamızın yerine kendi satış ofisi olarak kullanmak üzere konteyner kurdu. Bu arada bu işlemleri yaparken sahamızın çökmesine sebep oldu" açıklamalarını yaptı.  Başkan Parlak, yaşanan bu süreçten sonra bütün alt yapı ve futbol okullarımız kapandı ifadelerini kullandı.

”KAPILARA KİLİT VURDUK”

“Sahamızda sürdürdüğümüz altyapı çalışmaları ve futbol okullarımızın hepsi kapandı. Bırakmak zorunda kaldık. Kulüp olarak bir nevi kapılara kilit vurmuş olduk" sözlerini de kullanan Parlak'ın iddialarının aksine;  inşaatı yapan firma yetkilileri ise yapılan inşaatın hukuki olarak uygun olduğunu ve gerekli izinlerin ellerinde mevcut olduğunu ifade etti. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.