DARDANEL

Fevzipaşalı Muhtaroğlu’ndan ‘’Kara propaganda’’ tepkisi

Özel Haber (Haber Merkezi) - | 25.03.2024 - 17:17, Güncelleme: 26.03.2024 - 09:43
 

Fevzipaşalı Muhtaroğlu’ndan ‘’Kara propaganda’’ tepkisi

Çanakkale’nin Fevzipaşa Mahallesi Muhtarı Hacı Ramazan Muhtaroğlu; Çanakkale Belediyesi’nin Fevipaşa Mahallesi’nin temizliğine ihtimam göstermediği yönündeki iddia ve eleştirilere tepki gösterdi.
Çanakkale’nin Fevzipaşa Mahallesi Muhtarı Hacı Ramazan Muhtaroğlu; 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde mahallenin temizliğine yönelik sosyal medyada yapılan iddia ve eleştirilere tepki gösterdi. Çanakkale Belediyesi’nin Fevzi Paşa Mahallesi’nin temizliğine yeterli ihtimamı göstermediği yönündeki iddialara cevap veren Muhtaroğlu isyan etti. Fevzipaşa Mahallesi’nin Belediye tarafından kaderine terk edilmiş imajı verilmeye çalışıldığına dikkat çeken Muhtaroğlu; CHP’li Çanakkale Belediyesine ve başkan Ülgür Gökhan’a haksızlık yapıldığını ifade etti. “Çanakkale Belediyesi yıllardan beri Fevzipaşa Mahallesi halkına elinden gelen imkanı sunuyor. Fevzipaşa Mahallasi olarak bizlere dezavantajlı gruplar olduğumuz için öncelik tanıyorlar. Şu anki mevcut Belediye Başkanı’mız Ülgür Gökhan zaten bu konuya hassas bir şekilde yaklaşıyor. 22 yıldır her konuda bize destek olan bir belediye başkanı oldu.” Muhtaroğlu; seçimlere 1 hafta kala kara propagandanın en etik dışı hali ile karşı karşıya kaldıklarını söyledi. “Çay kenarı dediğimiz bir bölüm var. Çöp atıkları orada birikiyor. Bu sabah da olduğu gibi Çanakkale Belediye personelleri oradan çöpleri alıp tertemiz yapıyorlar. Bazı arkadaşlarımız bunları karapropaganda haline getiriyor. Çanakkale Belediyesi’ni kullanarak propaganda yapmasınlar, mahallemiz gerçekten düzenli olarak temizleniyor.” dedi. Muhtaroğlu kendi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; ‘’BU KADARI ÇOK FAZLA ARTIK’’ "İsyan ediyorum! Çünkü dün Vefa toplantısına katıldığım Ülgür GÖKHAN başkanıma ve nezdinde Cumhuriyet Halk Partisi Belediyeciliğine yapılan haksızlık Mahallemiz temizliğine diğer mahallerde daha fazla ihtimam gösterildiğine Önce Allah Sonra ben şahidim. Görevli temizlik emekçileri, Her gün muntazam olarak görevlerini layıkıyla yerine getirirler, BEN ŞAHİDİM ! Pazar günü ve ne zaman çekildiği belli olmayan bir zaman diliminde, sanki mahalleden hiç çöp alınmıyor, pislikten geçilmiyor, sanki Mahallemiz Belediyecilik adına kaderine terk edilmiş imajı vermeye çalışılması üstelik bunu bir MUHTAR ADAYININ başlatıyor olması SON DERECE MANİDARDIR! Seçimlere 1 hafta kala Karapropagandanın en etik dışı hali ile karşı karşıya kalıyoruz! Biz Fevzi Paşa Mahalle sakinleri olarak Sevgili Ülgür Başkanımdan razıyız. Allah bundan sonraki yaşamında Huzur ve Mutluluk versin Her daim Minnettar olacağız. Belediye seçimlerinde elbette ki taraflar birbirlerinin eksik hizmetleri üzerine propaganda yaparlar! Ancak Bu iddialar Hem mesnetsiz hemde gerçek dışıdır. Muharrem Erkek’in seçimde oy kaybetmesi için piyasaya sürülmüş ne zaman ve ne şekilde çekildiği belli olmayan görüntülerdir. Ben Hacı Ramazan MUHTAROĞLU olarak her zaman bu gibi karapropagandanın karşısında olacağım. 1 Nisanda Muharrem Erkek Belediye başkan olacak, Fevzipaşa sevinecek, Roman Sevinecek, Çanakkale sevinecek ! İşimizde Gücümüzde Çanakkale’’     HABER: HÜLYA ESEN
Çanakkale’nin Fevzipaşa Mahallesi Muhtarı Hacı Ramazan Muhtaroğlu; Çanakkale Belediyesi’nin Fevipaşa Mahallesi’nin temizliğine ihtimam göstermediği yönündeki iddia ve eleştirilere tepki gösterdi.

Çanakkale’nin Fevzipaşa Mahallesi Muhtarı Hacı Ramazan Muhtaroğlu; 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde mahallenin temizliğine yönelik sosyal medyada yapılan iddia ve eleştirilere tepki gösterdi.

Çanakkale Belediyesi’nin Fevzi Paşa Mahallesi’nin temizliğine yeterli ihtimamı göstermediği yönündeki iddialara cevap veren Muhtaroğlu isyan etti.

Fevzipaşa Mahallesi’nin Belediye tarafından kaderine terk edilmiş imajı verilmeye çalışıldığına dikkat çeken Muhtaroğlu; CHP’li Çanakkale Belediyesine ve başkan Ülgür Gökhan’a haksızlık yapıldığını ifade etti. “Çanakkale Belediyesi yıllardan beri Fevzipaşa Mahallesi halkına elinden gelen imkanı sunuyor. Fevzipaşa Mahallasi olarak bizlere dezavantajlı gruplar olduğumuz için öncelik tanıyorlar. Şu anki mevcut Belediye Başkanı’mız Ülgür Gökhan zaten bu konuya hassas bir şekilde yaklaşıyor. 22 yıldır her konuda bize destek olan bir belediye başkanı oldu.”

Muhtaroğlu; seçimlere 1 hafta kala kara propagandanın en etik dışı hali ile karşı karşıya kaldıklarını söyledi.

“Çay kenarı dediğimiz bir bölüm var. Çöp atıkları orada birikiyor. Bu sabah da olduğu gibi Çanakkale Belediye personelleri oradan çöpleri alıp tertemiz yapıyorlar. Bazı arkadaşlarımız bunları karapropaganda haline getiriyor. Çanakkale Belediyesi’ni kullanarak propaganda yapmasınlar, mahallemiz gerçekten düzenli olarak temizleniyor.” dedi.

Muhtaroğlu kendi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

‘’BU KADARI ÇOK FAZLA ARTIK’’

"İsyan ediyorum! Çünkü dün Vefa toplantısına katıldığım Ülgür GÖKHAN başkanıma ve nezdinde Cumhuriyet Halk Partisi Belediyeciliğine yapılan haksızlık

Mahallemiz temizliğine diğer mahallerde daha fazla ihtimam gösterildiğine Önce Allah Sonra ben şahidim.

Görevli temizlik emekçileri, Her gün muntazam olarak görevlerini layıkıyla yerine getirirler, BEN ŞAHİDİM !

Pazar günü ve ne zaman çekildiği belli olmayan bir zaman diliminde, sanki mahalleden hiç çöp alınmıyor, pislikten geçilmiyor, sanki Mahallemiz Belediyecilik adına kaderine terk edilmiş imajı vermeye çalışılması üstelik bunu bir MUHTAR ADAYININ başlatıyor olması SON DERECE MANİDARDIR!

Seçimlere 1 hafta kala Karapropagandanın en etik dışı hali ile karşı karşıya kalıyoruz!

Biz Fevzi Paşa Mahalle sakinleri olarak Sevgili Ülgür Başkanımdan razıyız. Allah bundan sonraki yaşamında Huzur ve Mutluluk versin Her daim Minnettar olacağız.

Belediye seçimlerinde elbette ki taraflar birbirlerinin eksik hizmetleri üzerine propaganda yaparlar! Ancak Bu iddialar Hem mesnetsiz hemde gerçek dışıdır. Muharrem Erkek’in seçimde oy kaybetmesi için piyasaya sürülmüş ne zaman ve ne şekilde çekildiği belli olmayan görüntülerdir.

Ben Hacı Ramazan MUHTAROĞLU olarak her zaman bu gibi karapropagandanın karşısında olacağım.

1 Nisanda Muharrem Erkek Belediye başkan olacak, Fevzipaşa sevinecek, Roman Sevinecek, Çanakkale sevinecek !

İşimizde Gücümüzde Çanakkale’’

 

 

HABER: HÜLYA ESEN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.