DARDANEL
Ton Reklam Genel

Elif Gedik davasının ikinci duruşması görüldü

Özel Haber (Haber Merkezi) - | 04.04.2024 - 15:50, Güncelleme: 04.04.2024 - 16:18
 

Elif Gedik davasının ikinci duruşması görüldü

Bozcaada’da eski eşi tarafından bıçaklı saldıraya uğrayan Elif Gedik davasının ikinci duruşmasında, Halil K.’nın tutukluğuna devam kararı verilirken, yeni duruşma tarihi 24 Nisan olarak belirlendi.
Çanakkale’nin Bozcaada ilçesinde Elif Gedik eski kocası Halil K. tarafından bıçaklı saldırıya uğramış, kalçasından ve karnından 2 bıçak darbesiyle yaralanmıştı. Yaralanan kadın çalıştığı iş yerinin karşısındaki markete kaçmış ve o korkutucu anlar kameraya yansımıştı. Elif Gedik davasının bugün ikinci duruşması bugün görüldü. Duruşma sonrasında basın açıklamasında bulunan Avukat Enzer Özer, yeni duruşma tarihinin 24 Nisan olarak belirlendiğini ve Halil K’nın tutukluğuna devam kararı verildiğini aktardı. Avukat Enzer Özer’’ Geçen celsede sanık dinlendi bu celsede görgü tanığı da dinlendi hakim tutukluluğunun devamına karar verdi. Yeni duruşma tarihimiz 24 Nisan 2024 saat 14.10’da, yanımızda olan bu mücadelemizde bize destek veren, katılan herkese çok teşekkür ederiz. Sonraki celsede mütalaa verilecek’’ dedi. Yaşadığı zor anları Ton Tv mikrofonlarına aktaran Elif Gedik, adaletli bir karar verilmesini bekliyorum diye konuştu. Elif Gedik’’ Kadın cinayetlerine günümüzde artık çok sık rastlanıyor. Şahıs benim eski eşimdir ve yıllar önce boşanmamıza rağmen bana karşı olan takıntılı tavrını hiçbir zaman bırakmadı. Yıllarca uzaklaştırma almama rağmen bunları yaptı. Bu beni ilk yaralaması değil daha öncede bıçaklandım, hastanelik oldum. Evliliğimiz boyunca ve ayrıldıktan sonra beni hiç rahat bırakmadı. En son yaptığı eylem öldürmeye teşebbüstü ve akciğerim, karaciğerim hasar aldı. İçerde kendiliğinden bu eylemi bıraktığını söyledi ama kendiliğinden bırakmamıştı, kamera kaydı her şey var. Diğer insanlar onu tutular direndi, onlar tutmasa eylemi yapmaya devam edecekti. Umarım yargı güzel işler ve adaletli bir karar verilir’’ dedi.   Haber: Batuhan YILDIRIM
Bozcaada’da eski eşi tarafından bıçaklı saldıraya uğrayan Elif Gedik davasının ikinci duruşmasında, Halil K.’nın tutukluğuna devam kararı verilirken, yeni duruşma tarihi 24 Nisan olarak belirlendi.

Çanakkale’nin Bozcaada ilçesinde Elif Gedik eski kocası Halil K. tarafından bıçaklı saldırıya uğramış, kalçasından ve karnından 2 bıçak darbesiyle yaralanmıştı. Yaralanan kadın çalıştığı iş yerinin karşısındaki markete kaçmış ve o korkutucu anlar kameraya yansımıştı.

Elif Gedik davasının bugün ikinci duruşması bugün görüldü.

Duruşma sonrasında basın açıklamasında bulunan Avukat Enzer Özer, yeni duruşma tarihinin 24 Nisan olarak belirlendiğini ve Halil K’nın tutukluğuna devam kararı verildiğini aktardı.

Avukat Enzer Özer’’ Geçen celsede sanık dinlendi bu celsede görgü tanığı da dinlendi hakim tutukluluğunun devamına karar verdi. Yeni duruşma tarihimiz 24 Nisan 2024 saat 14.10’da, yanımızda olan bu mücadelemizde bize destek veren, katılan herkese çok teşekkür ederiz. Sonraki celsede mütalaa verilecek’’ dedi.

Yaşadığı zor anları Ton Tv mikrofonlarına aktaran Elif Gedik, adaletli bir karar verilmesini bekliyorum diye konuştu.

Elif Gedik’’ Kadın cinayetlerine günümüzde artık çok sık rastlanıyor. Şahıs benim eski eşimdir ve yıllar önce boşanmamıza rağmen bana karşı olan takıntılı tavrını hiçbir zaman bırakmadı. Yıllarca uzaklaştırma almama rağmen bunları yaptı. Bu beni ilk yaralaması değil daha öncede bıçaklandım, hastanelik oldum. Evliliğimiz boyunca ve ayrıldıktan sonra beni hiç rahat bırakmadı. En son yaptığı eylem öldürmeye teşebbüstü ve akciğerim, karaciğerim hasar aldı. İçerde kendiliğinden bu eylemi bıraktığını söyledi ama kendiliğinden bırakmamıştı, kamera kaydı her şey var. Diğer insanlar onu tutular direndi, onlar tutmasa eylemi yapmaya devam edecekti. Umarım yargı güzel işler ve adaletli bir karar verilir’’ dedi.

 

Haber: Batuhan YILDIRIM

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.