DARDANEL

ÇTSO nisan ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti

Özel Haber (Haber Merkezi) - | 17.04.2024 - 17:57, Güncelleme: 17.04.2024 - 17:59
 

ÇTSO nisan ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti

ÇTSO Nisan ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, meclis başkanı Osman Okyay ve yönetim kurulu başkanı Selçuk Semizoğlu yaptıkları konuşmalarda ülkenin öncelikli konusu ekonomi ve enflasyona değindiler.
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nın 2024 yılı Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı ÇTSO Kongre ve Fuar Merkezi’nde gerçekleşti. Nisan Ayı olağan Meclis toplantısının açılış konuşmasını ÇTSO Meclis Başkanı Osman Okyay yaptı. Okyay konuşmasında; enflasyona değindi. Okyay’ın açılış konuşmasının ardından meclis gündemine geçildi. ‘’GIDA FİYATLARI DÜNYADA DÜŞERKEN ÜLKEMİZDE ARTIYOR’’ ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu da yaptığı konuşmada ekonomiye vurgu yaparak, Dünya’da gıda fiyatları % 10,5 düşerken ülkemizde gıda fiyatlarının %71 oranında arttığına dikkat çekti. Semizoğlu bunun sebebini şu şekilde açıkladı: “Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü rakamlarına baktığımızda son bir yılda yüzde 10.5 düşerken bizde yüzde 71 arttı. Üretmeyen toplumların düşeceği durumu ulu önder Atatürk söylemiş. Onun için üretmemiz gerek. 85 milyonun bizlere iş insanlarına üreticilere ihtiyacı var.”   HABER: HÜLYA ESEN  
ÇTSO Nisan ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, meclis başkanı Osman Okyay ve yönetim kurulu başkanı Selçuk Semizoğlu yaptıkları konuşmalarda ülkenin öncelikli konusu ekonomi ve enflasyona değindiler.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nın 2024 yılı Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı ÇTSO Kongre ve Fuar Merkezi’nde gerçekleşti.

Nisan Ayı olağan Meclis toplantısının açılış konuşmasını ÇTSO Meclis Başkanı Osman Okyay yaptı. Okyay konuşmasında; enflasyona değindi.

Okyay’ın açılış konuşmasının ardından meclis gündemine geçildi.

‘’GIDA FİYATLARI DÜNYADA DÜŞERKEN ÜLKEMİZDE ARTIYOR’’
ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu da yaptığı konuşmada ekonomiye vurgu yaparak, Dünya’da gıda fiyatları % 10,5 düşerken ülkemizde gıda fiyatlarının %71 oranında arttığına dikkat çekti. Semizoğlu bunun sebebini şu şekilde açıkladı:

“Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü rakamlarına baktığımızda son bir yılda yüzde 10.5 düşerken bizde yüzde 71 arttı. Üretmeyen toplumların düşeceği durumu ulu önder Atatürk söylemiş. Onun için üretmemiz gerek. 85 milyonun bizlere iş insanlarına üreticilere ihtiyacı var.”  

HABER: HÜLYA ESEN

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.