DARDANEL

ÇOMÜ’de ‘Kariyer Yolculuğu’ konuşuldu

Yaşam (Haber Merkezi) - | 27.03.2024 - 14:08, Güncelleme: 27.03.2024 - 17:12
 

ÇOMÜ’de ‘Kariyer Yolculuğu’ konuşuldu

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü 1’nci sınıf öğrencilerine yönelik hazırlanan kariyer yolculuğu’ etkinliğinde Ton TV muhabiri Batuhan Yıldırım, deneyimlerini paylaştı.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü öğrencilerine yönelik ‘KARİYER YOLCULUĞU’ etkinliği gerçekleştirildi. İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın tarafından hazılanan etkinlikte Ton TV Muhabiri Batuhan Yıldırım ve Olay Gazetesi Muhabiri Sevi Gözay Uğurlu tarafından öğrencilere yönelik kariyer planlaması anlatıldı. Ton TV muhabiri Batuhan Yıldırım, öğrencilere meslekteki deneyimlerini aktırırken, kariyer hedefi yapmanın önemini vurguladı. İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın, etkinliğin ardından açıklamalarda bulundu. “ Bugün, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü 1. Sınıf öğrencileri ile kariyer planlama dersimiz kapsamında şahane bir etkinlik gerçekleştirdik. Ton TV’den sevgili Batuhan’da bizimle idi. Bu süreç boyunca kariyerinde neler yaptı, nasıl hedefler koyu ve bizim öğrencilerimiz neler yapmalı ve medyanın sorumluluğu nedir konularında çok güzel bir seminer verdi. Çok teşekkür ediyoruz ilgi ve desteğiniz için iyi ki varsınız.”    HABER: ENİSHAN KESKİN  
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü 1’nci sınıf öğrencilerine yönelik hazırlanan kariyer yolculuğu’ etkinliğinde Ton TV muhabiri Batuhan Yıldırım, deneyimlerini paylaştı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü öğrencilerine yönelik ‘KARİYER YOLCULUĞU’ etkinliği gerçekleştirildi.

İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın tarafından hazılanan etkinlikte Ton TV Muhabiri Batuhan Yıldırım ve Olay Gazetesi Muhabiri Sevi Gözay Uğurlu tarafından öğrencilere yönelik kariyer planlaması anlatıldı.

Ton TV muhabiri Batuhan Yıldırım, öğrencilere meslekteki deneyimlerini aktırırken, kariyer hedefi yapmanın önemini vurguladı.

İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın, etkinliğin ardından açıklamalarda bulundu. “ Bugün, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü 1. Sınıf öğrencileri ile kariyer planlama dersimiz kapsamında şahane bir etkinlik gerçekleştirdik. Ton TV’den sevgili Batuhan’da bizimle idi. Bu süreç boyunca kariyerinde neler yaptı, nasıl hedefler koyu ve bizim öğrencilerimiz neler yapmalı ve medyanın sorumluluğu nedir konularında çok güzel bir seminer verdi. Çok teşekkür ediyoruz ilgi ve desteğiniz için iyi ki varsınız.”   

HABER: ENİSHAN KESKİN

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.