DARDANEL

CHP’li Erkek esnaf ziyaretlerine devam ediyor

(Haber Merkezi) - | 25.03.2024 - 17:26, Güncelleme: 25.03.2024 - 18:00
 

CHP’li Erkek esnaf ziyaretlerine devam ediyor

CHP Çanakkale Belediye Başkan Adayı Muharrem Erkek, İnönü Caddesi'ndeki esnafları ziyaret ederek hayırlı işler diledi.
31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için son düzlüğe girildi. Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale Belediye Başkan Adayı Muharrem Erkek, seçim çalışmaları kapsamında İnönü Caddesi'ndeki esnafları ziyaret etti; “hayırlı işler” diledi. CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan da esnaf gezisine katıldı. Belediye meclis üyeleri ve parti yöneticileri de oradaydı. Tam kadro sahada olan CHP'li Erkek, esnafların taleplerini dinleyerek çözüm önerilerine ve projelerine ilişkin bilgilendirme yaptı. Ziyaretlerin ardından Ton Tv muhabirine açıklamalarda bulunan Erkek, yerel seçimlerin önemini vurguladı. CHP Çanakkale Belediye Başkan Adayı Muharrem Erkek ‘’ Son haftadayız öncelikle Çanakkale’miz için, yerel demokrasimiz için hayırlı olsun. Her seçim önemli ama bu yerel seçimleri biz çok çok önemsiyoruz. Çanakkale’de, İstanbul’da, Ankara’da da kazanmalıyız. Çağdaş, laik, demokratik, hukuk devleti için yerel seçimler çok önemli. Tüm hemşehrilerime de şunu söylüyorum, kendinize de güvenin kentinize de güvenin, birlikte çok güzel şeyler yapacağız’’ dedi.   HABER: ENİSHAN KESKİN
CHP Çanakkale Belediye Başkan Adayı Muharrem Erkek, İnönü Caddesi'ndeki esnafları ziyaret ederek hayırlı işler diledi.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için son düzlüğe girildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale Belediye Başkan Adayı Muharrem Erkek, seçim çalışmaları kapsamında İnönü Caddesi'ndeki esnafları ziyaret etti; “hayırlı işler” diledi.

CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan da esnaf gezisine katıldı. Belediye meclis üyeleri ve parti yöneticileri de oradaydı.

Tam kadro sahada olan CHP'li Erkek, esnafların taleplerini dinleyerek çözüm önerilerine ve projelerine ilişkin bilgilendirme yaptı.

Ziyaretlerin ardından Ton Tv muhabirine açıklamalarda bulunan Erkek, yerel seçimlerin önemini vurguladı.

CHP Çanakkale Belediye Başkan Adayı Muharrem Erkek ‘’ Son haftadayız öncelikle Çanakkale’miz için, yerel demokrasimiz için hayırlı olsun. Her seçim önemli ama bu yerel seçimleri biz çok çok önemsiyoruz. Çanakkale’de, İstanbul’da, Ankara’da da kazanmalıyız. Çağdaş, laik, demokratik, hukuk devleti için yerel seçimler çok önemli. Tüm hemşehrilerime de şunu söylüyorum, kendinize de güvenin kentinize de güvenin, birlikte çok güzel şeyler yapacağız’’ dedi.

 

HABER: ENİSHAN KESKİN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.