DARDANEL

CHP’li Erkek Esenler’den duyurdu: Öndeyiz

Özel Haber (Haber Merkezi) - | 28.03.2024 - 09:57, Güncelleme: 28.03.2024 - 16:33
 

CHP’li Erkek Esenler’den duyurdu: Öndeyiz

Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale Belediye Başkan Adayı Muharrem Erkek, Esenler Mahallesi’nde kahve ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette konuşan CHP’li Erkek, seçimde önde olduklarını belirtti.
Çanakkale’de yerel seçim çalışmaları hız kesmiyor. Çalışmalar kapsamında Esenler Mahallesinde kahve ziyareti gerçekleştirdi Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale Belediye Başkan Adayı Muharrem Erkek, yarın yapılacak olan Barbaros Mahallesi kahve ziyaretine de; Cumartesi günü yapılacak olan yürüyüşe de tüm vatandaşları davet etti. Erkek ziyaret sırasında vatandaşlara seslenerek, “ 3 gün kaldı ve 31 Mart Pazar akşamı hep birlikte göreceğiz, her zaman olduğu gibi yine kazanacağız. Çanakkale kazanacak, sosyal dempkrat belediyecilik, halkçı belediyecilik, dürüst belediyecilik Çanakkale’de devam edecek. Cuma akşamı yine saat 21.00’de Barbaros Mahallesi’ndeki bir toplantı ile artık toplantılarımızı bitireceğiz. Ama en önemlisi Cumartesi günü 16.00’da Golf bahçesinden başlayarak çarşıya doğru devam edecek olan büyük yürüyüşümüzü gerçekleştireceğiz.” dedi.  “KENDİNİZE DE KENTİNİZE DE GÜVENİN” Seçimlerde önde olduklarını da belirten Erkek, vatandaşlara kendinize de kentinizi de güvenin mesajı vererek, “Kendimize de güvenin kentimize de güvenin. Çanakkale’yi sadece Türkiye’de değil, dünyada örnek bir kent yapacağız. Köprü, ulaşım Çanakkale’ye yerleşimi artırıyor. Nitelikli göç alıyoruz. Yarın bir bakmışız büyükşehir olabiliriz. Onun altyapısını hazırlayacağız. Biz Çanakkale çok hızlı büyüsün çok hızlı nüfus artsın istemiyoruz. Planlı sağlıklı büyüsün istiyoruz. Onun için önümüzdeki ilk 5 yıl çok önemli. Planlamayı çok iyi yapacağız. Liyakatli kadrolar ile birlikte çalışacağız. Göreceksiniz ki önümüzdeki dönem her şey çok güzel olacak…” ifadelerini kullandı. HABER: ENİSHAN KESKİN    
Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale Belediye Başkan Adayı Muharrem Erkek, Esenler Mahallesi’nde kahve ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette konuşan CHP’li Erkek, seçimde önde olduklarını belirtti.

Çanakkale’de yerel seçim çalışmaları hız kesmiyor. Çalışmalar kapsamında Esenler Mahallesinde kahve ziyareti gerçekleştirdi Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale Belediye Başkan Adayı Muharrem Erkek, yarın yapılacak olan Barbaros Mahallesi kahve ziyaretine de; Cumartesi günü yapılacak olan yürüyüşe de tüm vatandaşları davet etti.

Erkek ziyaret sırasında vatandaşlara seslenerek, “ 3 gün kaldı ve 31 Mart Pazar akşamı hep birlikte göreceğiz, her zaman olduğu gibi yine kazanacağız. Çanakkale kazanacak, sosyal dempkrat belediyecilik, halkçı belediyecilik, dürüst belediyecilik Çanakkale’de devam edecek. Cuma akşamı yine saat 21.00’de Barbaros Mahallesi’ndeki bir toplantı ile artık toplantılarımızı bitireceğiz. Ama en önemlisi Cumartesi günü 16.00’da Golf bahçesinden başlayarak çarşıya doğru devam edecek olan büyük yürüyüşümüzü gerçekleştireceğiz.” dedi.

 “KENDİNİZE DE KENTİNİZE DE GÜVENİN”

Seçimlerde önde olduklarını da belirten Erkek, vatandaşlara kendinize de kentinizi de güvenin mesajı vererek, “Kendimize de güvenin kentimize de güvenin. Çanakkale’yi sadece Türkiye’de değil, dünyada örnek bir kent yapacağız. Köprü, ulaşım Çanakkale’ye yerleşimi artırıyor. Nitelikli göç alıyoruz. Yarın bir bakmışız büyükşehir olabiliriz. Onun altyapısını hazırlayacağız. Biz Çanakkale çok hızlı büyüsün çok hızlı nüfus artsın istemiyoruz. Planlı sağlıklı büyüsün istiyoruz. Onun için önümüzdeki ilk 5 yıl çok önemli. Planlamayı çok iyi yapacağız. Liyakatli kadrolar ile birlikte çalışacağız. Göreceksiniz ki önümüzdeki dönem her şey çok güzel olacak…” ifadelerini kullandı.

HABER: ENİSHAN KESKİN

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.