DARDANEL
Ton Reklam Genel

Çanakkale’den Manş Denizi’ne uzanan başarı hikayesi

Özel Haber (Haber Merkezi) - | 23.04.2024 - 16:52, Güncelleme: 23.04.2024 - 17:52
 

Çanakkale’den Manş Denizi’ne uzanan başarı hikayesi

Çanakkaleli Açık Su Yüzücüsü ve Yüzme Antrenörü Melisa Uluarslan23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Karina Deniz Kültürü Merkezi’nde düzenlenen söyleşiye katıldı. Dardanel’in katkılarıyla Fransa ile İngiltere arasında 36 kilometrelik Manş Denizi'ni yüzerek geçen Türk kadınlarının arasına girmeyi hedefleyen Uluarslan; Çanakkale’den Manş Denizi’ne uzanan hikayesini anlattı.
Karina Deniz Kültürü Merkezi’nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında bir dizi çalıştay ve söyleşi gerçekleşti. ‘’Denizde Büyümek: Çanakkale’den Manş Denizi’ne’’ konulu söyleşiye Çanakkaleli Açık Su Yüzücüsü ve Yüzme Antrenörü Melisa Uluarslan katıldı. Dünya markası balık uzmanı Dardanel’in destekleriyle İngiltere ile Fransa arasındaki 36 kilometrelik Manş Denizi’ni geçmeyi hedefleyen Açık Su Yüzücüsü Uluarslan; çocuklara hayallerinin peşinden koşmalarını öğütledi. Açık Su Yüzücüsü ve Yüzme Antrenörü Melisa Uluarslan’’ Bugün çocuklarla birlikte çocukluğuma ineceğiz. Çünkü bende onların yaşlarındayken bir hayal kurdum. Şimdide bu hayali gerçekleştirmek için çabalıyorum. Çocukluğumdan bu zamana kadar olan tecrübelerimi, onlara da örnek olmak adına anlatmak için burdayım’’ dedi. Uluarslan; ismini Manş Denizi'ni yüzerek geçen Türk kadınlarının arasına yazdırmayı hedefliyor. Açık Su Yüzücüsü ve Yüzme Antrenörü Melisa Uluarslan’’ Ağustos ayı sonunda gideceğiz. Zorlu bir parkur, İngiltere Fransa arasında olduğu için farklı zorlukları da var. Biz sadece yüzmek konusunda zorluklar yaşamıyoruz, gidene kadar birçok zorluklarımız oluyor. Destek almamız gerekende bazı durumlar oluyor, hem maddi hem manevi. O yüzden her zaman yanımda olan Çanakkale’nin de çok önemli bir markası olan Dardanel’de çok teşekkür ediyorum. Onun sponsorluğunda gidiyorum. Desteklerini hiç esirgemediler, birlikte bir yola çıktık. Bayrağımızı Fransız kıyılarında dalgalandırıp, sizleri tekrar gururlandıracağız’’ Çocuklar Açık Su Yüzücüsü ve Yüzme Antrenörü Melisa Uluarslan’ın söyleşisini ilgiyle dinlediler. Karina Deniz Kültürü Merkezinde düzenlenen etkinlikte katılımcılara Dardanel ürünleri de ikram edildi.     HABER: HÜLYA ESEN  
Çanakkaleli Açık Su Yüzücüsü ve Yüzme Antrenörü Melisa Uluarslan23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Karina Deniz Kültürü Merkezi’nde düzenlenen söyleşiye katıldı. Dardanel’in katkılarıyla Fransa ile İngiltere arasında 36 kilometrelik Manş Denizi'ni yüzerek geçen Türk kadınlarının arasına girmeyi hedefleyen Uluarslan; Çanakkale’den Manş Denizi’ne uzanan hikayesini anlattı.

Karina Deniz Kültürü Merkezi’nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında bir dizi çalıştay ve söyleşi gerçekleşti.

‘’Denizde Büyümek: Çanakkale’den Manş Denizi’ne’’ konulu söyleşiye Çanakkaleli Açık Su Yüzücüsü ve Yüzme Antrenörü Melisa Uluarslan katıldı.

Dünya markası balık uzmanı Dardanel’in destekleriyle İngiltere ile Fransa arasındaki 36 kilometrelik Manş Denizi’ni geçmeyi hedefleyen Açık Su Yüzücüsü Uluarslan; çocuklara hayallerinin peşinden koşmalarını öğütledi.

Açık Su Yüzücüsü ve Yüzme Antrenörü Melisa Uluarslan’’ Bugün çocuklarla birlikte çocukluğuma ineceğiz. Çünkü bende onların yaşlarındayken bir hayal kurdum. Şimdide bu hayali gerçekleştirmek için çabalıyorum. Çocukluğumdan bu zamana kadar olan tecrübelerimi, onlara da örnek olmak adına anlatmak için burdayım’’ dedi.

Uluarslan; ismini Manş Denizi'ni yüzerek geçen Türk kadınlarının arasına yazdırmayı hedefliyor.

Açık Su Yüzücüsü ve Yüzme Antrenörü Melisa Uluarslan’’ Ağustos ayı sonunda gideceğiz. Zorlu bir parkur, İngiltere Fransa arasında olduğu için farklı zorlukları da var. Biz sadece yüzmek konusunda zorluklar yaşamıyoruz, gidene kadar birçok zorluklarımız oluyor. Destek almamız gerekende bazı durumlar oluyor, hem maddi hem manevi. O yüzden her zaman yanımda olan Çanakkale’nin de çok önemli bir markası olan Dardanel’de çok teşekkür ediyorum. Onun sponsorluğunda gidiyorum. Desteklerini hiç esirgemediler, birlikte bir yola çıktık. Bayrağımızı Fransız kıyılarında dalgalandırıp, sizleri tekrar gururlandıracağız’’

Çocuklar Açık Su Yüzücüsü ve Yüzme Antrenörü Melisa Uluarslan’ın söyleşisini ilgiyle dinlediler.

Karina Deniz Kültürü Merkezinde düzenlenen etkinlikte katılımcılara Dardanel ürünleri de ikram edildi.

 

 

HABER: HÜLYA ESEN

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.