DARDANEL

Çanakkale’de son 48 saatte ne oldu?

Asayiş (Haber Merkezi) - | 27.04.2024 - 15:16, Güncelleme: 27.04.2024 - 15:17
 

Çanakkale’de son 48 saatte ne oldu?

Çanakkale İl Emniyet Müdürü Selim Arıcı, sosyal medya hesabından, “Çanakkale Emniyet’inin son 48 saati” başlıklı bir gönderi yayınlayarak şehrin asayiş raporunu kamuoyu ile paylaştı.
Çanakkale Merkez İlçe ile birlikte Gelibolu, Lapseki ve Bayramiç’te son iki günde;  aralarında cinayet, hırsızlık gibi çeşitli suçlardan aranan 11 şahıs yakalandı. Paylaşılan rapora göre;  Çanakkale Asayiş Müdürlüğü tarafından, hırsızlık suçundan 2 yıl 12 ay 45 gün hapis cezası ile; Basit Yaralama Ve Tehdit Suçlarından 11 ay hapis cezası bulunan N.K isimli şahıs yakalanarak cezaevine teslim edildi.   Borçlunun Ödeme Yükümlülüğünün İhlali Suçundan aranması bulunan D.A. ve Kişilerin Huzur Ve Sukunu Bozma,  Mala Zarar Verme Ve Basit Yaralama Suçlarından aranması bulunan U.D ve İ.K.  yakalanarak adli mercilere sevk edildi. Motosiklet Hırsızlığı Suçundan gözaltına alınan U.K.adli makamlarca tutuklandı. Gelibolu İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından, Kasten Adam Yaralama Neticesinde Ölüme Neden Olma Suçundan 15 yıl 8 ay hapis cezası ile aranması bulunan O.D. isimli şahıs ile yine Kasten Adam Öldürme Suçundan 7 yıl 6 ay hapis cezası bulunan E.D.   yakalanarak cezaevine teslim edildi. Kasten Yaralama Suçundan 4 yıl 1 ay hapis cezası ile aranan S.D’de de yakalanarak cezaevine teslim edildi. Lapseki İlçe Emniyet Müdürlüğü Tarafından Uyuşturucu Veya Uyarı Madde Ticareti Yapma Veya Sağlama Suçundan 12 yıl 6 ay hapis cezası ile aranan  E.D  yakalanarak; işlemlerinin ardından cezaevine  teslim edildi.  Gece vakti silahlı yağma suçundan aranması bulunan U.D.  yakalanarak emniyete götürüldü. Bayramiç İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Suç İşlemek Amacıyla kurulan örgüte üye olmak suçundan  2 yıl hapis cezası ile aranması bulunan C.K yakalanarak cezaevine teslim edildi.  
Çanakkale İl Emniyet Müdürü Selim Arıcı, sosyal medya hesabından, “Çanakkale Emniyet’inin son 48 saati” başlıklı bir gönderi yayınlayarak şehrin asayiş raporunu kamuoyu ile paylaştı.

Çanakkale Merkez İlçe ile birlikte Gelibolu, Lapseki ve Bayramiç’te son iki günde;  aralarında cinayet, hırsızlık gibi çeşitli suçlardan aranan 11 şahıs yakalandı.

Paylaşılan rapora göre;  Çanakkale Asayiş Müdürlüğü tarafından, hırsızlık suçundan 2 yıl 12 ay 45 gün hapis cezası ile; Basit Yaralama Ve Tehdit Suçlarından 11 ay hapis cezası bulunan N.K isimli şahıs yakalanarak cezaevine teslim edildi.   Borçlunun Ödeme Yükümlülüğünün İhlali Suçundan aranması bulunan D.A. ve Kişilerin Huzur Ve Sukunu Bozma,  Mala Zarar Verme Ve Basit Yaralama Suçlarından aranması bulunan U.D ve İ.K.  yakalanarak adli mercilere sevk edildi. Motosiklet Hırsızlığı Suçundan gözaltına alınan U.K.adli makamlarca tutuklandı.

Gelibolu İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından, Kasten Adam Yaralama Neticesinde Ölüme Neden Olma Suçundan 15 yıl 8 ay hapis cezası ile aranması bulunan O.D. isimli şahıs ile yine Kasten Adam Öldürme Suçundan 7 yıl 6 ay hapis cezası bulunan E.D.   yakalanarak cezaevine teslim edildi. Kasten Yaralama Suçundan 4 yıl 1 ay hapis cezası ile aranan S.D’de de yakalanarak cezaevine teslim edildi.

Lapseki İlçe Emniyet Müdürlüğü Tarafından Uyuşturucu Veya Uyarı Madde Ticareti Yapma Veya Sağlama Suçundan 12 yıl 6 ay hapis cezası ile aranan  E.D  yakalanarak; işlemlerinin ardından cezaevine  teslim edildi.  Gece vakti silahlı yağma suçundan aranması bulunan U.D.  yakalanarak emniyete götürüldü.

Bayramiç İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Suç İşlemek Amacıyla kurulan örgüte üye olmak suçundan  2 yıl hapis cezası ile aranması bulunan C.K yakalanarak cezaevine teslim edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.