DARDANEL

Çanakkale’de olta meraklıları balığa doydu

Özel Haber (Haber Merkezi) - | 28.03.2024 - 15:45, Güncelleme: 28.03.2024 - 17:39
 

Çanakkale’de olta meraklıları balığa doydu

Güzel havayı fırsat bilen amatör olta balıkçıları kordona akın etti. Oltalarını Çanakkale Boğazı’nın maviliklerine salan balıkçılar, bereketli bir gün geçirdi.
Ülke genelinin ana gündemi seçim olsa da, Çanakkale’de güzel havayı fırsat bilen balık meraklıları Gümrük Müdürlüğü önünde sahil boyunca balık yakalamak için olta sallamayı ihmal etmedi.  “GÜZEL VE KEYİFLİ VAKİT GEÇİRİYORUZ” Oltalarını Çanakkale Boğazı’nın sularına salan amatör balıkçılar, hem güzel ve keyifli bir gün geçirirken hem de balık tutmanın zevkini yaşadı. Denizden son zamanlarda daha çok istavrit ve sardalye balığının çıktığını ifade eden balıkçılar, tuttukları balıkları büyük bir özenle kovalarına attılar.   HABER: HÜLYA ESEN
Güzel havayı fırsat bilen amatör olta balıkçıları kordona akın etti. Oltalarını Çanakkale Boğazı’nın maviliklerine salan balıkçılar, bereketli bir gün geçirdi.

Ülke genelinin ana gündemi seçim olsa da, Çanakkale’de güzel havayı fırsat bilen balık meraklıları Gümrük Müdürlüğü önünde sahil boyunca balık yakalamak için olta sallamayı ihmal etmedi.

 “GÜZEL VE KEYİFLİ VAKİT GEÇİRİYORUZ”

Oltalarını Çanakkale Boğazı’nın sularına salan amatör balıkçılar, hem güzel ve keyifli bir gün geçirirken hem de balık tutmanın zevkini yaşadı.

Denizden son zamanlarda daha çok istavrit ve sardalye balığının çıktığını ifade eden balıkçılar, tuttukları balıkları büyük bir özenle kovalarına attılar.

 

HABER: HÜLYA ESEN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.