DARDANEL
Ton Reklam Genel

Çanakkale’de Dünya Dans Günü kutlandı

Yaşam (Haber Merkezi) - | 28.04.2024 - 13:33, Güncelleme: 28.04.2024 - 16:45
 

Çanakkale’de Dünya Dans Günü kutlandı

Çanakkale’de dünya dans günü Çağlar Kaynak Basketbol Sahasında düzenlenen etkinlikle kutlandı.
Çanakkale'nin dans tutkunları, Çanakkale Kolej Dans Kültür Derneği ve Çanakkale Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği etkinlikte bir araya geldi. Dünya Dans Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlik, dansın evrensel dilini kutlama ve dans kültürünü yayma amacıyla gerçekleştirildi. Etkinlik, Çağlar Kaynak Basketbol Sahasında düzenlendi. Dans severlerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte,  farklı dans türlerinden örnekler sergilendi ve izleyiciler dansın ritmine kapılarak eğlenceli zaman geçirdi. HABER: ENİSHAN KESKİN
Çanakkale’de dünya dans günü Çağlar Kaynak Basketbol Sahasında düzenlenen etkinlikle kutlandı.

Çanakkale'nin dans tutkunları, Çanakkale Kolej Dans Kültür Derneği ve Çanakkale Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği etkinlikte bir araya geldi.

Dünya Dans Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlik, dansın evrensel dilini kutlama ve dans kültürünü yayma amacıyla gerçekleştirildi.

Etkinlik, Çağlar Kaynak Basketbol Sahasında düzenlendi.

Dans severlerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte,  farklı dans türlerinden örnekler sergilendi ve izleyiciler dansın ritmine kapılarak eğlenceli zaman geçirdi.

HABER: ENİSHAN KESKİN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.