DARDANEL

Çanakkale’de dördüncü köprüde sona gelindi

Yaşam (Haber Merkezi) - | 27.03.2024 - 16:37, Güncelleme: 27.03.2024 - 17:37
 

Çanakkale’de dördüncü köprüde sona gelindi

Çanakkale’de ki trafik sorunu azaltması beklenen dördüncü köprüde sona gelindi hatta, vatandaşlar yaya olarak köprüyü kullanmaya bile başladı.
Çanakkale dördüncü köprüsüne artık kavuştu. İsmetpaşa mahallesi ve havaalanı bölgesinde yaşanan trafik sorununu büyük ölçüde azaltması beklenen dördüncü köprü de geri sayım başladı. Çevre düzenlemelerine son hız devam edilen köprü artık kendini göstermeye başladı. Henüz hizmete açılmamasına rağmen vatandaşlar yaya olarak köprüyü geçmeye başladı. Köprünün ismi ve hizmete açılacak tarihi ile ilgili yetkililerden henüz bir resmi açıklama gelmese de, Çanakkale’nin dördüncü köprüsünün Nisan ayı içerisinde hizmete açılmasına kesin gözüyle bakılıyor.   HABER: BATUHAN YILDIRIM  
Çanakkale’de ki trafik sorunu azaltması beklenen dördüncü köprüde sona gelindi hatta, vatandaşlar yaya olarak köprüyü kullanmaya bile başladı.

Çanakkale dördüncü köprüsüne artık kavuştu. İsmetpaşa mahallesi ve havaalanı bölgesinde yaşanan trafik sorununu büyük ölçüde azaltması beklenen dördüncü köprü de geri sayım başladı.

Çevre düzenlemelerine son hız devam edilen köprü artık kendini göstermeye başladı.

Henüz hizmete açılmamasına rağmen vatandaşlar yaya olarak köprüyü geçmeye başladı.

Köprünün ismi ve hizmete açılacak tarihi ile ilgili yetkililerden henüz bir resmi açıklama gelmese de, Çanakkale’nin dördüncü köprüsünün Nisan ayı içerisinde hizmete açılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

 

HABER: BATUHAN YILDIRIM

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.