DARDANEL

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş Deniz Polis Evinde iftara katıldı

Yaşam (Haber Merkezi) - | 28.03.2024 - 21:32, Güncelleme: 28.03.2024 - 21:32
 

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş Deniz Polis Evinde iftara katıldı

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğünün düzenlediği engelli vatandaşlarla birlikte iftar yemeğine katıldı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Sevim SAYIM MADAK ve Çanakkale Valisi İlhami AKTAŞ, iftar programında engelli dostlarımızla bir araya geldiler. Deniz Polis Evinde düzenlenen İftar programına; Vali İlhami AKTAŞ, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ali ÖMÜT, Müdür Yardımcıları Harun HAZIR, Elif YAMAN, Görme Engelliler Derneği Başkanı Zeki TEZEL, Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Güngör SAĞIR, Çanakkale Özgün Bireyler Otizm Derneği Sevimay ÇAMLIOĞLU, engelli dostlarımız ve aileleri katıldı. İftar öncesinde engelli vatandaşlarımızla bir süre sohbet eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Sevim SAYIM MADAK ve Vali İlhami AKTAŞ, engelli vatandaşlarımızın istek ve arzularını dinleyip, hayırlı ramazanlar dileklerinde bulundular.  Akşam ezanının okunmasının ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı MADAK ve Vali İlhami AKTAŞ engelli vatandaşlarımızla birlikte oruç açtılar. İftar programında, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı MADAK ve Vali İlhami AKTAŞ tarafından birer konuşma gerçekleştirildi. Engelli vatandaşlarımızla yakından ilgilenen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Sayın Sevim SAYIM MADAK ve Vali İlhami AKTAŞ, Ramazan’da tutulan oruçların kabul olması temennisinde bulunarak engelli vatandaşlarımıza sağlıklı ve huzurlu bir ömür dileğinde bulundular. 
Çanakkale Valisi İlhami Aktaş Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğünün düzenlediği engelli vatandaşlarla birlikte iftar yemeğine katıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Sevim SAYIM MADAK ve Çanakkale Valisi İlhami AKTAŞ, iftar programında engelli dostlarımızla bir araya geldiler. Deniz Polis Evinde düzenlenen İftar programına; Vali İlhami AKTAŞ, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ali ÖMÜT, Müdür Yardımcıları Harun HAZIR, Elif YAMAN, Görme Engelliler Derneği Başkanı Zeki TEZEL, Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Güngör SAĞIR, Çanakkale Özgün Bireyler Otizm Derneği Sevimay ÇAMLIOĞLU, engelli dostlarımız ve aileleri katıldı.

İftar öncesinde engelli vatandaşlarımızla bir süre sohbet eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Sevim SAYIM MADAK ve Vali İlhami AKTAŞ, engelli vatandaşlarımızın istek ve arzularını dinleyip, hayırlı ramazanlar dileklerinde bulundular. 

Akşam ezanının okunmasının ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı MADAK ve Vali İlhami AKTAŞ engelli vatandaşlarımızla birlikte oruç açtılar.

İftar programında, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı MADAK ve Vali İlhami AKTAŞ tarafından birer konuşma gerçekleştirildi.

Engelli vatandaşlarımızla yakından ilgilenen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Sayın Sevim SAYIM MADAK ve Vali İlhami AKTAŞ, Ramazan’da tutulan oruçların kabul olması temennisinde bulunarak engelli vatandaşlarımıza sağlıklı ve huzurlu bir ömür dileğinde bulundular. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.