DARDANEL

Çanakkale seçim sonucunda Barbaros etkisi

Özel Haber (Haber Merkezi) - | 27.03.2024 - 10:59, Güncelleme: 27.03.2024 - 14:19
 

Çanakkale seçim sonucunda Barbaros etkisi

Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi Adayı Ak Partili Ali Kamalı, toplam seçmenin yüzde 41’ine denk gelen 40 binin üzerinde seçmenin yaşadığı Barbaros mahallesi seçmenine çağrıda bulunarak Belediye Başkan Adayı Jülide İskenderoğlu’na tam destek verdi.
31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kaldı. Çanakkale’de saatler sandığa kuruldu. Kenti 5 yıl boyunca yönetmeye talip adaylar için ilçe merkezinde 7 mahalleden 101 bin 513 vatandaş sandığa gidecek. Bu seçmenlerin yüzde 41’lik oranına denk gelen 42 bin 508’i merkezin en büyük mahallesi olan Barbaros Mahallesi’nde ikamet ediyor. Cumhur İttifakının AK Partili Belediye Başkan Adayı Jülide İskenderoğlu ve belediye meclis üyesi adayları sahada yoğun mesai harcıyor. İskenderoğlu’nun listesinde Çanakkale’nin hem nüfus hem de yüzölçümü bakımından en büyük mahallelerinden olan Barbaros Mahallesinden 11 belediye meclis üyesi adayı var. ‘ADAY KAMALI’DAN BARBAROS SEÇMENİNE ÇAĞRI’ Kentin tanınan ve Barbaros Mahallesi’nin etkili isimlerinden Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi adayı Ak Partili Ali Kamalı,  mahallenin hizmet açısından hep ikinci plana atıldığını söyleyerek Barbaros Mahallesinden 11 ismin aday gösterilmesini büyük şans olarak nitelendirdi. Barbaros Mahallesi seçmenine çağrıda bulunan Kamalı; İskenderoğlu’nun projelerine güvendiğini söyleyerek, “31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Jülide İskenderoğlu, Barbaros Mahallesine özel bir ihtimam gösteriyor. Belediye Meclis Üyesi listesinde 11 tane Barbaros Mahalleli aday bulunuyor.  Barbaros Mahallesi Çanakkale’nin en büyük mahallelerinden biri. 42 bin 508 seçmen 128 sandıkta oy kullanacak. Doğma büyüme Barbaroslu biri olarak, mahalleme hizmet etmek istiyorum. 245 sokak 17 caddesini adım adım biliyorum. Mahallemizdeki sorunları ve ihtiyaçları çok iyi biliyorum. Mahallemiz yıllardır hep ikinci planda kaldı. Mahallemi seviyorum, Jülide hanıma da projelerine güveniyorum. Babasının mirasında mahrum olan bir evlat nasıl adam olamaz ise Ankara da bizi desteklemez ise Çanakkale’de her şey aynen böyle devam eder. Buna bir son vermek için Barbaros Mahallesi seçmenine Jülide hanımı tercih etmeleri için sesleniyorum. Çanakkale’ye hizmet etmek istiyoruz. Çanakkale’ye çağ atlatmak istiyoruz. Bu konuda Jülide hanımın projelerine güveniyoruz. O yüzden Çanakkale halkından oyunu verirken iki kere düşünmesini bekliyorum bir Çanakkale’yi diğer taraftan hizmetleri düşünmeli’’ dedi.      HABER: HÜLYA ESEN  
Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi Adayı Ak Partili Ali Kamalı, toplam seçmenin yüzde 41’ine denk gelen 40 binin üzerinde seçmenin yaşadığı Barbaros mahallesi seçmenine çağrıda bulunarak Belediye Başkan Adayı Jülide İskenderoğlu’na tam destek verdi.

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kaldı. Çanakkale’de saatler sandığa kuruldu.

Kenti 5 yıl boyunca yönetmeye talip adaylar için ilçe merkezinde 7 mahalleden 101 bin 513 vatandaş sandığa gidecek. Bu seçmenlerin yüzde 41’lik oranına denk gelen 42 bin 508’i merkezin en büyük mahallesi olan Barbaros Mahallesi’nde ikamet ediyor. Cumhur İttifakının AK Partili Belediye Başkan Adayı Jülide İskenderoğlu ve belediye meclis üyesi adayları sahada yoğun mesai harcıyor.

İskenderoğlu’nun listesinde Çanakkale’nin hem nüfus hem de yüzölçümü bakımından en büyük mahallelerinden olan Barbaros Mahallesinden 11 belediye meclis üyesi adayı var.

‘ADAY KAMALI’DAN BARBAROS SEÇMENİNE ÇAĞRI’

Kentin tanınan ve Barbaros Mahallesi’nin etkili isimlerinden Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi adayı Ak Partili Ali Kamalı,  mahallenin hizmet açısından hep ikinci plana atıldığını söyleyerek Barbaros Mahallesinden 11 ismin aday gösterilmesini büyük şans olarak nitelendirdi.

Barbaros Mahallesi seçmenine çağrıda bulunan Kamalı; İskenderoğlu’nun projelerine güvendiğini söyleyerek, “31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Jülide İskenderoğlu, Barbaros Mahallesine özel bir ihtimam gösteriyor. Belediye Meclis Üyesi listesinde 11 tane Barbaros Mahalleli aday bulunuyor.  Barbaros Mahallesi Çanakkale’nin en büyük mahallelerinden biri. 42 bin 508 seçmen 128 sandıkta oy kullanacak.

Doğma büyüme Barbaroslu biri olarak, mahalleme hizmet etmek istiyorum. 245 sokak 17 caddesini adım adım biliyorum. Mahallemizdeki sorunları ve ihtiyaçları çok iyi biliyorum. Mahallemiz yıllardır hep ikinci planda kaldı. Mahallemi seviyorum, Jülide hanıma da projelerine güveniyorum. Babasının mirasında mahrum olan bir evlat nasıl adam olamaz ise Ankara da bizi desteklemez ise Çanakkale’de her şey aynen böyle devam eder. Buna bir son vermek için Barbaros Mahallesi seçmenine Jülide hanımı tercih etmeleri için sesleniyorum. Çanakkale’ye hizmet etmek istiyoruz. Çanakkale’ye çağ atlatmak istiyoruz. Bu konuda Jülide hanımın projelerine güveniyoruz. O yüzden Çanakkale halkından oyunu verirken iki kere düşünmesini bekliyorum bir Çanakkale’yi diğer taraftan hizmetleri düşünmeli’’ dedi. 

 

 

HABER: HÜLYA ESEN

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.