DARDANEL
Ton Reklam Genel

Çanakkale sahillerinde yaza hazırlık

Yaşam (Haber Merkezi) - | 27.04.2024 - 09:57, Güncelleme: 27.04.2024 - 09:57
 

Çanakkale sahillerinde yaza hazırlık

Kentlilerin yaz aylarında yoğun ilgi gösterdiği Çanakkale Barış Kordunu’nda temiz çalışması yapıldı.
Çanakkale Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından havaların ısınmaya başlaması ile birlikte Barış Kordonu’nda genel sahil temizliği çalışması gerçekleştirildi. Temizlik sonrası sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Çanakkale Belediyesi, “Rutin olarak gerçekleştirdiğimiz ve diğer sahil bölgelerimizde de devam edecek çalışmalarla dört gözle yazı bekliyoruz.” İfadelerine yer verdi.
Kentlilerin yaz aylarında yoğun ilgi gösterdiği Çanakkale Barış Kordunu’nda temiz çalışması yapıldı.

Çanakkale Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından havaların ısınmaya başlaması ile birlikte Barış Kordonu’nda genel sahil temizliği çalışması gerçekleştirildi.

Temizlik sonrası sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Çanakkale Belediyesi, “Rutin olarak gerçekleştirdiğimiz ve diğer sahil bölgelerimizde de devam edecek çalışmalarla dört gözle yazı bekliyoruz.” İfadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.