DARDANEL

Çanakkale belediyesi Ata’nın huzuruna çıktı

Özel Haber (Haber Merkezi) - | 13.04.2024 - 14:15, Güncelleme: 13.04.2024 - 15:04
 

Çanakkale belediyesi Ata’nın huzuruna çıktı

Çanakkale’de 31 Mart mahalli idareler genel seçimlerinde CHP’den belediye başkanı seçilerek göreve başlayan av. Muharrem Erkek, belediye meclis üyeleri ile birlikte 2024 – 2029 döneminin ilk belediye meclis toplantısı öncesi Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.
31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde CHP’den Belediye Başkanı seçilen Av. Muharrem Erkek, ve belediye meclis üyeleri bayram öncesi Merkez ilçe Seçim Kuruluna giderek mazbatalarını alarak göreve başladılar. Belediye Başkanı Muharrem Erkek ve 2024-2029 dönemi Belediye meclis üyeleri bu gün gerçekleşen ilk belediye meclis toplantısı öncesinde Ata’nın huzuruna çıktılar. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törende Çanakkale Belediye Meclisi Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Belediye Başkanı Muharrem Erkek ve meclis üyeleri Atatürk Anıtı önünde fotoğraf çektirdi. Belediye Başkanı Muharrem Erkek; Çanakkale layık olmak için çok çalışacakları söyleyerek, “Çanakkale halkına çok teşekkür ediyoruz. Bu görevi onlar verdiler bize. Biz de her zaman çok çalışarak onlara layık olacağız. İlk meclis toplantımızdan önce Atatürk Anıtı’na çelenk koyduk, saygı duruşunda bulunduk. İstiklal marşımızı söyledik. Çanakkale’miz için, ülkemiz için demokrasimiz için hayırlı olsun.” İfadelerini kullandı.   HABER: HÜLYA ESEN
Çanakkale’de 31 Mart mahalli idareler genel seçimlerinde CHP’den belediye başkanı seçilerek göreve başlayan av. Muharrem Erkek, belediye meclis üyeleri ile birlikte 2024 – 2029 döneminin ilk belediye meclis toplantısı öncesi Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde CHP’den Belediye Başkanı seçilen Av. Muharrem Erkek, ve belediye meclis üyeleri bayram öncesi Merkez ilçe Seçim Kuruluna giderek mazbatalarını alarak göreve başladılar.

Belediye Başkanı Muharrem Erkek ve 2024-2029 dönemi Belediye meclis üyeleri bu gün gerçekleşen ilk belediye meclis toplantısı öncesinde Ata’nın huzuruna çıktılar.

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törende Çanakkale Belediye Meclisi Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

Saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Belediye Başkanı Muharrem Erkek ve meclis üyeleri Atatürk Anıtı önünde fotoğraf çektirdi.

Belediye Başkanı Muharrem Erkek; Çanakkale layık olmak için çok çalışacakları söyleyerek, “Çanakkale halkına çok teşekkür ediyoruz. Bu görevi onlar verdiler bize. Biz de her zaman çok çalışarak onlara layık olacağız. İlk meclis toplantımızdan önce Atatürk Anıtı’na çelenk koyduk, saygı duruşunda bulunduk. İstiklal marşımızı söyledik. Çanakkale’miz için, ülkemiz için demokrasimiz için hayırlı olsun.” İfadelerini kullandı.

 

HABER: HÜLYA ESEN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.