DARDANEL

Çanakkale bayram sessizliğine büründü

Özel Haber (Haber Merkezi) - | 07.04.2024 - 15:05, Güncelleme: 07.04.2024 - 16:45
 

Çanakkale bayram sessizliğine büründü

Okulların ara tatili ile aynı haftaya denk gelen dokuz günlük bayram tatilinin 2. Gününde Çanakkale sokakları boş kaldı.
Dokuz günlük Ramazan Bayramı tatili dün başladı. Okulların da ara tatili ile aynı haftaya denk gelen uzun tatilin ikinci gününde Çanakkale’nin en işlek sokak ve caddeleri sessizliğe büründü.  Kent sakinleri bayramın huzurunu yaşamak için memleketlerine ya da tatil bölgelerine yönelirken, şehir merkezinde hareketlilik belirgin şekilde azaldı. Normalde insan yoğunluğuyla dolu olan alışveriş bölgeleri, bayram tatilinin başlamasıyla boş kaldı, sokaklarda dolaşan insan sayısında belirgin bir azalma gözlendi. Trafik akışı da bayram tatili nedeniyle normale göre daha az olduğu için şehir içinde rahat bir seyir yaşandı Kent sakinleri, bu özel günlerde aileleriyle bir araya gelmenin keyfini çıkarırken, şehirdeki sessizliğin tadını da çıkarıyor. HABER: ENİSHAN KESKİN
Okulların ara tatili ile aynı haftaya denk gelen dokuz günlük bayram tatilinin 2. Gününde Çanakkale sokakları boş kaldı.

Dokuz günlük Ramazan Bayramı tatili dün başladı. Okulların da ara tatili ile aynı haftaya denk gelen uzun tatilin ikinci gününde Çanakkale’nin en işlek sokak ve caddeleri sessizliğe büründü.  Kent sakinleri bayramın huzurunu yaşamak için memleketlerine ya da tatil bölgelerine yönelirken, şehir merkezinde hareketlilik belirgin şekilde azaldı. Normalde insan yoğunluğuyla dolu olan alışveriş bölgeleri, bayram tatilinin başlamasıyla boş kaldı, sokaklarda dolaşan insan sayısında belirgin bir azalma gözlendi. Trafik akışı da bayram tatili nedeniyle normale göre daha az olduğu için şehir içinde rahat bir seyir yaşandı Kent sakinleri, bu özel günlerde aileleriyle bir araya gelmenin keyfini çıkarırken, şehirdeki sessizliğin tadını da çıkarıyor.

HABER: ENİSHAN KESKİN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.