DARDANEL
Ton Reklam Genel

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den Başkan Erkek’e ziyaret

Yaşam (Haber Merkezi) - | 25.04.2024 - 16:35, Güncelleme: 25.04.2024 - 16:37
 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den Başkan Erkek’e ziyaret

İstanbul Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek’i makamında ziyaret etti.
Başkan Akgün ziyaret sonrasında sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, Muharrem Erkek’e başarılar diledi. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün paylaşımında, ‘’ Partimizin önemli görevlerini uzun süre icra ettikten sonra memleketine, Çanakkale gibi bütün dünyaca tanınan şehrimize Belediye Başkanı olarak hizmete devam eden sevgili Muharrem Erkek başkanımızı ziyaret ederek başarı ve hayırlı olsun dileklerimizi sunduk.’’ ifadelerini kullandı.
İstanbul Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek’i makamında ziyaret etti.

Başkan Akgün ziyaret sonrasında sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, Muharrem Erkek’e başarılar diledi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün paylaşımında,

‘’ Partimizin önemli görevlerini uzun süre icra ettikten sonra memleketine, Çanakkale gibi bütün dünyaca tanınan şehrimize Belediye Başkanı olarak hizmete devam eden sevgili Muharrem Erkek başkanımızı ziyaret ederek başarı ve hayırlı olsun dileklerimizi sunduk.’’ ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.