DARDANEL

Bina yıkıldıktan sonra ne olacak?

Özel Haber (Haber Merkezi) - | 25.03.2024 - 15:16, Güncelleme: 25.03.2024 - 17:14
 

Bina yıkıldıktan sonra ne olacak?

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü’nün yeni binasına taşınmasının ardından atıl halde kalan eski emniyet binası yıkım işlemlerinde sona gelindi. Yıkıldıktan sonra bu alanın ne olarak kullanılacağı ise belirsizliğini koruyor.
Çanakkale Merkezi İlçe’ye bağlı Kemalpaşa Mahallesi Lise Caddesi`nde bulunan binada uzun yıllar hizmet veren Çanakkale Emniyet Müdürlüğü, 9 Ocak Pazartesi günü İsmetpaşa Mahallesi Atikhisar Caddesi`nde yapımı tamamlanan yeni binaya geçti. Kent merkezinin göbeğinde yer alan eski emniyet binasında 20 Şubat Salı günü başlayan yıkım işlemlerinde sona gelindi. İş makineleri bölge de yoğun bir çalışma verirken, molozlar kamyonlar vasıtasıyla kaldırılıyor. Trafik ve otopark sorunu olan kentliler alanın otopark olarak kullanılması yönünde taleplerini her fırsatta dile getiriyor. ‘BOŞ ARAZİNİN AKIBETİ 1 NİSAN’DAN SONRA BELLİ OLACAK’ Çanakkale’yi beş sene boyunca yönetmeye talip adayların her birinin vaatleri arasında çeşitli otopark projeleri var Boş kalacak olan arazinin ne amaçla kullanılacağı yönünde henüz resmi bir açıklama ise yok. Tablo böyle olunca boş kalanın arazinin akıbeti de;  seçim sonuçlarının kesinleşeceği 1 Nisan’dan sonra belli olacak gibi duruyor.    HABER: BATUHAN YILDIRIM  
Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü’nün yeni binasına taşınmasının ardından atıl halde kalan eski emniyet binası yıkım işlemlerinde sona gelindi. Yıkıldıktan sonra bu alanın ne olarak kullanılacağı ise belirsizliğini koruyor.

Çanakkale Merkezi İlçe’ye bağlı Kemalpaşa Mahallesi Lise Caddesi`nde bulunan binada uzun yıllar hizmet veren Çanakkale Emniyet Müdürlüğü, 9 Ocak Pazartesi günü İsmetpaşa Mahallesi Atikhisar Caddesi`nde yapımı tamamlanan yeni binaya geçti.

Kent merkezinin göbeğinde yer alan eski emniyet binasında 20 Şubat Salı günü başlayan yıkım işlemlerinde sona gelindi.

İş makineleri bölge de yoğun bir çalışma verirken, molozlar kamyonlar vasıtasıyla kaldırılıyor.

Trafik ve otopark sorunu olan kentliler alanın otopark olarak kullanılması yönünde taleplerini her fırsatta dile getiriyor.

‘BOŞ ARAZİNİN AKIBETİ 1 NİSAN’DAN SONRA BELLİ OLACAK’

Çanakkale’yi beş sene boyunca yönetmeye talip adayların her birinin vaatleri arasında çeşitli otopark projeleri var

Boş kalacak olan arazinin ne amaçla kullanılacağı yönünde henüz resmi bir açıklama ise yok.

Tablo böyle olunca boş kalanın arazinin akıbeti de;  seçim sonuçlarının kesinleşeceği 1 Nisan’dan sonra belli olacak gibi duruyor. 

 

HABER: BATUHAN YILDIRIM

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.