DARDANEL
Ton Reklam Genel

Biga Devlet Hastanesi’nde numune alımı ve transferi konulu eğitim verildi

Yaşam (Haber Merkezi) - | 25.04.2024 - 09:08, Güncelleme: 25.04.2024 - 09:08
 

Biga Devlet Hastanesi’nde numune alımı ve transferi konulu eğitim verildi

Çanakkale Biga Devlet Hastanesi numunenin doğru teknikle ve yeterli miktarda alınarak güvenli bir şekilde laboratuvara transfer edilmesi konularında personel eğitimi düzenledi.
Biga Devlet Hastanesi'nde sağlık personeline yönelik yapılan eğitimde, Biyokimya Uzmanı Dr. Yunus Emre Ustalıoğlu, numunenin doğru teknikle ve yeterli miktarda alınarak güvenli bir şekilde laboratuvara transfer edilmesi konularında bilgilendirme yaptı. Eğitimde, yaşanan sorunlar ve alınması gereken önlemler de ele alındı. Hastane, eğitim sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, laboratuvar hizmetlerinde güvenliği, kesintisizliği ve kaliteyi temel amaç olarak benimsediğini vurguladı. Özellikle ekip çalışması ve birimler arası iletişimin önemine dikkat çekildi. Laboratuvar ve klinik hizmetler arasındaki işbirliği ve iletişimin, kurumun temel değerlerinden biri olduğu belirtildi. "Tanıda Güvence" sloganını benimseyen hastane, kalite yolculuğunda bu ilkeyi her zaman ön planda tuttuğunu ifade etti.  
Çanakkale Biga Devlet Hastanesi numunenin doğru teknikle ve yeterli miktarda alınarak güvenli bir şekilde laboratuvara transfer edilmesi konularında personel eğitimi düzenledi.

Biga Devlet Hastanesi'nde sağlık personeline yönelik yapılan eğitimde, Biyokimya Uzmanı Dr. Yunus Emre Ustalıoğlu, numunenin doğru teknikle ve yeterli miktarda alınarak güvenli bir şekilde laboratuvara transfer edilmesi konularında bilgilendirme yaptı. Eğitimde, yaşanan sorunlar ve alınması gereken önlemler de ele alındı.

Hastane, eğitim sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, laboratuvar hizmetlerinde güvenliği, kesintisizliği ve kaliteyi temel amaç olarak benimsediğini vurguladı. Özellikle ekip çalışması ve birimler arası iletişimin önemine dikkat çekildi. Laboratuvar ve klinik hizmetler arasındaki işbirliği ve iletişimin, kurumun temel değerlerinden biri olduğu belirtildi. "Tanıda Güvence" sloganını benimseyen hastane, kalite yolculuğunda bu ilkeyi her zaman ön planda tuttuğunu ifade etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.