17 viç SOL
17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Vali Tavlı’dan Çanakkale için özel paylaşım

Yaşam (Haber Merkezi) - | 03.03.2024 - 16:09, Güncelleme: 03.03.2024 - 17:24
 

Vali Tavlı’dan Çanakkale için özel paylaşım

Çanakkaleli Milli Sporcu Ümit Burunlular, Samsun İlkadım Okçuluk Salonunda yapılan Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası’ndan ödülle döndü.
Şampiyon Burunlular, ödülünü daha önce Çanakkale Valisi olarak görev yapan Samsun Valisi Orhan Tavlı'dan aldı. Vali Tavlı sosyal medya hesabından da şampiyon Burunlular için özel olarak paylaşım yaptı.   Çanakkale'ye selam gönderen Vali Tavlı, “Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri'nin ödül törenine katıldık Tüm sporcularımızı tebrik ediyorum Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı Samsun'dan, önsözünün yazıldığı Çanakkale'ye selamlar.” ifadelerine yer verdi.   Ümit Burunlular ise sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak,  ''Çanakkale eski Valimiz şimdi Samsun Valisi Orhan Tavlı valimden Samsun’da şampiyonluk madalyasını almak onur verici teşekkür ederim.” dedi.    
Çanakkaleli Milli Sporcu Ümit Burunlular, Samsun İlkadım Okçuluk Salonunda yapılan Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası’ndan ödülle döndü.

Şampiyon Burunlular, ödülünü daha önce Çanakkale Valisi olarak görev yapan Samsun Valisi Orhan Tavlı'dan aldı. Vali Tavlı sosyal medya hesabından da şampiyon Burunlular için özel olarak paylaşım yaptı.

 

Çanakkale'ye selam gönderen Vali Tavlı, “Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri'nin ödül törenine katıldık Tüm sporcularımızı tebrik ediyorum Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı Samsun'dan, önsözünün yazıldığı Çanakkale'ye selamlar.” ifadelerine yer verdi.

 

Ümit Burunlular ise sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak,  ''Çanakkale eski Valimiz şimdi Samsun Valisi Orhan Tavlı valimden Samsun’da şampiyonluk madalyasını almak onur verici teşekkür ederim.” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.