DARDANEL
Ton Reklam Genel

Truva Atı’na ziyaretçi akını

Yaşam (Haber Bülteni) - | 20.06.2024 - 16:11, Güncelleme: 20.06.2024 - 17:07
 

Truva Atı’na ziyaretçi akını

Konumu, tarihi, doğası ve daha birçok avantajı ile cazibe merkezi olan Çanakkale’de Kurban Bayramı tatili yoğun geçiyor. Kordonda sergilenen turizm elçisi Truva atı ziyaretçi akınına uğruyor.
Dokuz günlük Kurban Bayramı tatili devam ediyor. Eller öpüldü, kurbanlar kesildi, ziyaretler yapıldı. Dileyenler, bayramı fırsat bilip deniz, kum güneş deyip tatilini uzattı.   Çanakkale’de de dokuz günlük bayram tatilinde gerek şehir merkezi gereke sahil kesiminde büyük bir yoğunluk yaşandı. Kurban Bayramı tatilinde Çanakkale’yi tercih eden yerli ve yabancı turistler, kent merkezinde en çok Truva Atını ziyaret ediyor. ‘Troy’ filminde kullanıldıktan sonra Japonya’dan getirilerek 2004 yılından bu yana Çanakkale kordonunda sergilenen 12 metre yüksekliğindeki Truva Atı, ziyaretçi akınına uğruyor. Türkiye’nin dört bir yanından Çanakkale’ye gelen ziyaretçiler turizm elçisi Truva Atı önünde çektikleri fotoğraflarla yaşadıkları anı ölümsüzleştirdiler. HABER: HÜLYA SERTÇE  
Konumu, tarihi, doğası ve daha birçok avantajı ile cazibe merkezi olan Çanakkale’de Kurban Bayramı tatili yoğun geçiyor. Kordonda sergilenen turizm elçisi Truva atı ziyaretçi akınına uğruyor.

Dokuz günlük Kurban Bayramı tatili devam ediyor. Eller öpüldü, kurbanlar kesildi, ziyaretler yapıldı. Dileyenler, bayramı fırsat bilip deniz, kum güneş deyip tatilini uzattı.  

Çanakkale’de de dokuz günlük bayram tatilinde gerek şehir merkezi gereke sahil kesiminde büyük bir yoğunluk yaşandı.

Kurban Bayramı tatilinde Çanakkale’yi tercih eden yerli ve yabancı turistler, kent merkezinde en çok Truva Atını ziyaret ediyor.

‘Troy’ filminde kullanıldıktan sonra Japonya’dan getirilerek 2004 yılından bu yana Çanakkale kordonunda sergilenen 12 metre yüksekliğindeki Truva Atı, ziyaretçi akınına uğruyor.

Türkiye’nin dört bir yanından Çanakkale’ye gelen ziyaretçiler turizm elçisi Truva Atı önünde çektikleri fotoğraflarla yaşadıkları anı ölümsüzleştirdiler.

HABER: HÜLYA SERTÇE

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.