17 viç SOL
17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Tekirdağ'da uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı

Asayiş (İHA) - | 10.06.2024 - 13:45, Güncelleme: 10.06.2024 - 13:45
 

Tekirdağ'da uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda önemli miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyon kapsamında yakalanan 2 kişiden biri tutuklandı.
Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Çorlu Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan şahıslara yönelik çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda, Çorlu ilçesinde bir adrese düzenlenen operasyonda, çeşitli uyuşturucu maddeler ve suç unsurları ele geçirildi. Operasyonda ele geçirilenler arasında 23 parça metamfetamin, 15 parça eroin, 1 kilogram 200 gram sentetik kannobinoid üretiminde kullanılan tütün ve kimyasal sıvılar, 18 adet captagon maddesi, 2 adet extacy hap, 3 adet sentetik ecza hapı, 1 adet ruhsatsız tabanca, şarjör, 4 adet tabanca fişeği ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 12 bin 275 TL nakit para bulunuyor. Operasyonda yakalanan 2 kişiden biri hakkında uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmaktan işlem yapılırken, diğer şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Uyuşturucu ticaretinden suçlanan kişi ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.     4o
Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda önemli miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyon kapsamında yakalanan 2 kişiden biri tutuklandı.

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Çorlu Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan şahıslara yönelik çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda, Çorlu ilçesinde bir adrese düzenlenen operasyonda, çeşitli uyuşturucu maddeler ve suç unsurları ele geçirildi.

Operasyonda ele geçirilenler arasında 23 parça metamfetamin, 15 parça eroin, 1 kilogram 200 gram sentetik kannobinoid üretiminde kullanılan tütün ve kimyasal sıvılar, 18 adet captagon maddesi, 2 adet extacy hap, 3 adet sentetik ecza hapı, 1 adet ruhsatsız tabanca, şarjör, 4 adet tabanca fişeği ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 12 bin 275 TL nakit para bulunuyor.

Operasyonda yakalanan 2 kişiden biri hakkında uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmaktan işlem yapılırken, diğer şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Uyuşturucu ticaretinden suçlanan kişi ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 
 
4o
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.