17 viç SOL
17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Tarihi Alan Başkanı Kaşdemir ÇTSO’nun konuğu olacak

Ekonomi (Haber Bülteni) - | 11.06.2024 - 15:36, Güncelleme: 11.06.2024 - 15:36
 

Tarihi Alan Başkanı Kaşdemir ÇTSO’nun konuğu olacak

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Haziran ayı olağan Meclis toplantısının bu ayki konuğu Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir olacak. Tarihi Alan Başkanı Kaşdemir; Gelibolu Tarihi Su Altı Parkı hakkında bir sunum gerçekleştirecek.
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Haziran ayı olağan Meclis toplantı yarın(12 Haziran 2024 Çarşamba) saat 16.00’da ÇTSO Kongre Fuar Merkezi İÇDAŞ Salonu'nda yapılacak. ÇTSO Başkanı Selçuk Semizoğlu’nun gündem dışı konuşmalarının ardından gündem maddelerime geçilecek.  Haziran ayı toplantısının bu ayki konuğu ise Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir olacak. Tarihi Alan Başkanı Kaşdemir; 2021'de dalış turizmine kazandırılan ve Birinci Dünya Savaşı'ndan kalma gemi batıkları ile su altındaki tarihi keşfetmek isteyenlerin gözde rotalarından biri haline gelen Gelibolu Tarihi Su Altı Parkı hakkında bir sunum gerçekleştirecek. Kaşdemir'in sunumunun; bölgeye gelen turistlerin sayısını artırarak yerel ekonomiye doğrudan katkı sağlayan  Gelibolu Tarihi Su Altı Parkı'nın tarihçesi, dalış noktaları, su altındaki tarihi eserler ve dalış turizminin bölgeye katkıları gibi konuları içermesi bekleniyor.  Özellikle Birinci Dünya Savaşı'ndan kalma gemi batıklarının detayları ve bu batıkların dalış turizmi açısından önemi üzerinde durulacak.
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Haziran ayı olağan Meclis toplantısının bu ayki konuğu Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir olacak. Tarihi Alan Başkanı Kaşdemir; Gelibolu Tarihi Su Altı Parkı hakkında bir sunum gerçekleştirecek.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Haziran ayı olağan Meclis toplantı yarın(12 Haziran 2024 Çarşamba) saat 16.00’da ÇTSO Kongre Fuar Merkezi İÇDAŞ Salonu'nda yapılacak.

ÇTSO Başkanı Selçuk Semizoğlu’nun gündem dışı konuşmalarının ardından gündem maddelerime geçilecek.

 Haziran ayı toplantısının bu ayki konuğu ise Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir olacak. Tarihi Alan Başkanı Kaşdemir; 2021'de dalış turizmine kazandırılan ve Birinci Dünya Savaşı'ndan kalma gemi batıkları ile su altındaki tarihi keşfetmek isteyenlerin gözde rotalarından biri haline gelen Gelibolu Tarihi Su Altı Parkı hakkında bir sunum gerçekleştirecek.

Kaşdemir'in sunumunun; bölgeye gelen turistlerin sayısını artırarak yerel ekonomiye doğrudan katkı sağlayan  Gelibolu Tarihi Su Altı Parkı'nın tarihçesi, dalış noktaları, su altındaki tarihi eserler ve dalış turizminin bölgeye katkıları gibi konuları içermesi bekleniyor.  Özellikle Birinci Dünya Savaşı'ndan kalma gemi batıklarının detayları ve bu batıkların dalış turizmi açısından önemi üzerinde durulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.