17 viç SOL
17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Silivri TEM Otoyolu'nda zincirleme kaza

Asayiş (İHA) - | 06.06.2024 - 08:31, Güncelleme: 06.06.2024 - 08:35
 

Silivri TEM Otoyolu'nda zincirleme kaza

Silivri TEM Otoyolu'nda meydana gelen zincirleme kazada, biri çocuk olmak üzere 5 kişi yaralandı.
Kaza, İstanbul istikametine seyir halinde olan bir otomobile arkadan bir aracın çarpmasıyla başladı. Bu çarpışmanın hemen ardından, M.C. kontrolündeki 16 AAZ 360 plakalı tır kaza olduğunu fark edemeyerek bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle tır, bariyerleri aşarak yeşillik alana geçti. Olayın ihbar edilmesi üzerine itfaiye, sağlık, jandarma ve polis ekipleri hızlıca olay yerine sevk edildi. Polis ekipleri, yolda güvenlik önlemleri alarak trafiği kontrol altına aldı. Kazada yaralanan tır sürücüsü ile otomobilde bulunan 12 yaşındaki E.A., V.A., U.A. ve Z.A., ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı. Kazaya karışan araçlar yoldan çekilirken, kaza nedeniyle bölgede trafik yoğunluğu yaşandı. Yetkililer, sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyararak, kazanın nedenleriyle ilgili soruşturmanın sürdüğünü belirtti.
Silivri TEM Otoyolu'nda meydana gelen zincirleme kazada, biri çocuk olmak üzere 5 kişi yaralandı.

Kaza, İstanbul istikametine seyir halinde olan bir otomobile arkadan bir aracın çarpmasıyla başladı. Bu çarpışmanın hemen ardından, M.C. kontrolündeki 16 AAZ 360 plakalı tır kaza olduğunu fark edemeyerek bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle tır, bariyerleri aşarak yeşillik alana geçti.

Olayın ihbar edilmesi üzerine itfaiye, sağlık, jandarma ve polis ekipleri hızlıca olay yerine sevk edildi. Polis ekipleri, yolda güvenlik önlemleri alarak trafiği kontrol altına aldı.

Kazada yaralanan tır sürücüsü ile otomobilde bulunan 12 yaşındaki E.A., V.A., U.A. ve Z.A., ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı. Kazaya karışan araçlar yoldan çekilirken, kaza nedeniyle bölgede trafik yoğunluğu yaşandı.

Yetkililer, sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyararak, kazanın nedenleriyle ilgili soruşturmanın sürdüğünü belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.