17 viç SOL
17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Milletvekili Güneşhan ve Biga heyeti İller Bankası'nda

Politika (Haber Bülteni) - | 11.06.2024 - 13:30, Güncelleme: 11.06.2024 - 13:50
 

Milletvekili Güneşhan ve Biga heyeti İller Bankası'nda

CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan ve Biga heyeti, Biga’da yapım çalışması devam eden su isale hattı için kredi talebiyle İller Bankası'nı ziyaret etti.
31 Mart tarihinde gerçekleşen yerel seçimlerin ardından Cumhuriyet Halk Partisi kentteki belediye sayısını arttırdı. CHP’nin milletvekilleri de kentte bulunan belediyeler için Ankara’da temaslarına devam ediyor. CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan’da bu kapsamda Biga heyeti ile birlikte İller Bankasına ziyaret gerçekleştirdi. Görüşmede, Biga Belediyesi tarafından yapılan su isale hattı yenileme çalışmaları için kredi istenildi. Milletvekili Güneşhan, görüşmenin detaylarını Ton Tv mikrofonlarına aktardı. Güneşhan yaptığı açıklamasında, “İller Bankası Genel Müdürlüğüne gittik. Genel Müdür Yardımcımızla görüştük. Bu görüşmemizde Biga Belediye Başkanımızla beraber gittik. Beraberdeki bir heyetle gittik. Biliyorsunuz Biga'mızda seçimlerden su isale hatlarının ihalesi yapılmıştı. Son derece doğru bir ihaleydi ama bunun için yeterli kaynak aktarılmamıştı. Kaynak yoktu. Tabii seçimlerden sonra iş başladı, yapılma başladı. Müteahhit haklı olarak parti parti alacaklarını almak için belediye müracaat etti. Belli bir zamana kadar belediye bunu kendi öz kaynaklarından faydalanıp karşıladı ama daha sonraki dönemler için sıkıntı çekeceğini bildiğimiz için İller Bankası'ndan destek istedik, kredi istedik. O görüşmeleri yaptık. Çünkü su isale Biga için, Bigalı hemşerilerimiz için çok önemli. Eğer bu isale hattı yapılmazsa, ki yapılıyor şu anda, ne olursa olsun da yapılacak. Onu da buradan söyleyeyim. Biga'nın önümüzdeki günlerde su anlamında, ciddi sıkıntılar yaşayacağını biliyoruz. Ama bunun önüne geçmek için belediye başkanımızla birlikte, ilçe başkanımızla birlikte, Alper başkanımız ve Cemal başkanımızla birlikte katıldık. Ayrıca Gümüşçay belediye başkanımız Hasan başkanımız da bizlere eşlik etti.” HABER: ENİSHAN KESKİN    
CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan ve Biga heyeti, Biga’da yapım çalışması devam eden su isale hattı için kredi talebiyle İller Bankası'nı ziyaret etti.

31 Mart tarihinde gerçekleşen yerel seçimlerin ardından Cumhuriyet Halk Partisi kentteki belediye sayısını arttırdı.

CHP’nin milletvekilleri de kentte bulunan belediyeler için Ankara’da temaslarına devam ediyor.

CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan’da bu kapsamda Biga heyeti ile birlikte İller Bankasına ziyaret gerçekleştirdi.

Görüşmede, Biga Belediyesi tarafından yapılan su isale hattı yenileme çalışmaları için kredi istenildi.

Milletvekili Güneşhan, görüşmenin detaylarını Ton Tv mikrofonlarına aktardı.

Güneşhan yaptığı açıklamasında, “İller Bankası Genel Müdürlüğüne gittik. Genel Müdür Yardımcımızla görüştük. Bu görüşmemizde Biga Belediye Başkanımızla beraber gittik. Beraberdeki bir heyetle gittik. Biliyorsunuz Biga'mızda seçimlerden su isale hatlarının ihalesi yapılmıştı. Son derece doğru bir ihaleydi ama bunun için yeterli kaynak aktarılmamıştı. Kaynak yoktu. Tabii seçimlerden sonra iş başladı, yapılma başladı. Müteahhit haklı olarak parti parti alacaklarını almak için belediye müracaat etti. Belli bir zamana kadar belediye bunu kendi öz kaynaklarından faydalanıp karşıladı ama daha sonraki dönemler için sıkıntı çekeceğini bildiğimiz için İller Bankası'ndan destek istedik, kredi istedik. O görüşmeleri yaptık. Çünkü su isale Biga için, Bigalı hemşerilerimiz için çok önemli. Eğer bu isale hattı yapılmazsa, ki yapılıyor şu anda, ne olursa olsun da yapılacak. Onu da buradan söyleyeyim. Biga'nın önümüzdeki günlerde su anlamında, ciddi sıkıntılar yaşayacağını biliyoruz. Ama bunun önüne geçmek için belediye başkanımızla birlikte, ilçe başkanımızla birlikte, Alper başkanımız ve Cemal başkanımızla birlikte katıldık. Ayrıca Gümüşçay belediye başkanımız Hasan başkanımız da bizlere eşlik etti.”

HABER: ENİSHAN KESKİN

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.