17 viç SOL
17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

MHP’li adaydan ücretsiz Çanakkale gezilerine eleştiri

Asayiş (Haber Merkezi) - | 12.02.2024 - 15:42, Güncelleme: 12.02.2024 - 16:10
 

MHP’li adaydan ücretsiz Çanakkale gezilerine eleştiri

Milliyetçi Hareket Partisinin Eskişehir’e bağlı Seyitgazi Belediye Başkan Adayı Erhan Erden, önceki gün akşam saatlerinde ilçe merkezinde gerçekleştirdiği kahve ziyaretinde yaptığı konuşma tepki topladı.
Erhan Erden Seyitgazi Belediyesi'nin Çanakkale ve Anıtkabir gezilerini eleştirdi. Aday Erden; "Çanakkale'yi de Anıtkabir'i de kim seviyorsa elini cebine atacak, kendi gidecek." ifadelerini kullandı. Erden’in sosyal medyada da paylaşılan sözleri Cumhuriyet Halk Partililerin tepkisine yol açtı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan MHP’li aday Erden; “İlçemizde haftada bir kurulan Halk Pazarına yaşlı, engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı ücretsiz taşıyan servis uygulamasını iptal edip, kendi seçkinlerini, partililerini Anıtkabir'e ve Çanakkale'ye götürmenin yanlışlığını dile getirdiğim konuşmanın 20 saniyelik bölümünü cımbızlayıp algı oluşturmaya çalışanlara cevabımdır” notunu düştü.   Haber: Dilek Akşen
Milliyetçi Hareket Partisinin Eskişehir’e bağlı Seyitgazi Belediye Başkan Adayı Erhan Erden, önceki gün akşam saatlerinde ilçe merkezinde gerçekleştirdiği kahve ziyaretinde yaptığı konuşma tepki topladı.

Erhan Erden Seyitgazi Belediyesi'nin Çanakkale ve Anıtkabir gezilerini eleştirdi.

Aday Erden; "Çanakkale'yi de Anıtkabir'i de kim seviyorsa elini cebine atacak, kendi gidecek." ifadelerini kullandı.

Erden’in sosyal medyada da paylaşılan sözleri Cumhuriyet Halk Partililerin tepkisine yol açtı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan MHP’li aday Erden; “İlçemizde haftada bir kurulan Halk Pazarına yaşlı, engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı ücretsiz taşıyan servis uygulamasını iptal edip, kendi seçkinlerini, partililerini Anıtkabir'e ve Çanakkale'ye götürmenin yanlışlığını dile getirdiğim konuşmanın 20 saniyelik bölümünü cımbızlayıp algı oluşturmaya çalışanlara cevabımdır” notunu düştü.

 

Haber: Dilek Akşen

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.