17 viç SOL
17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

"Marmarabirlik, zeytin üreticisinin can simidi"

Ekonomi (İHA) - | 11.06.2024 - 16:46, Güncelleme: 11.06.2024 - 16:49
 

"Marmarabirlik, zeytin üreticisinin can simidi"

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Marmarabirlik'in yalnızca bölge ve ortakları için değil, tüm zeytin üreticileri açısından da büyük bir öneme sahip olduğunu belirterek, kurumun zeytin üreticisinin can simidi olduğunu ifade etti.
Vali Demirtaş, Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, Başkanvekili Ali Yıldız ve Genel Müdür İsmail Acar tarafından karşılandı ve zeytin ile zeytinyağı üretim süreçleri hakkında bilgilendirildi. Entegre tesislerde incelemelerde bulunan Vali Demirtaş, Marmarabirlik'in sektördeki lider konumunu vurguladı. "Bursa’mızın değerli kuruluşları arasında yer alan ve ülkemizde kooperatifçiliğin örnek kurumlarından biri olan Marmarabirlik, zeytin üreticisinin adeta can simididir. Marmarabirlik, yurtiçi ve yurtdışında ulaştığı satış rakamları, üreticisine verdiği destek, yaptığı yatırımlar ve sağladığı istihdam ile gerçekten çok etkileyici. Bu başarıda emeği olan başta Başkanımız Sayın Hidamet Asa’ya, tüm kurum çalışanlarına ve üreticilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum," dedi. Ziyaret esnasında, Marmarabirlik'in zeytin ve zeytinyağı üretimindeki ileri teknolojileri ve sürdürülebilirlik uygulamaları hakkında da detaylı bilgi verildi. Marmarabirlik'in başarılı yönetim stratejileri ve yenilikçi yaklaşımları, zeytin üreticilerine sürekli destek sağlayarak bölgenin ekonomisine önemli katkılar sunmaya devam ediyor.
Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Marmarabirlik'in yalnızca bölge ve ortakları için değil, tüm zeytin üreticileri açısından da büyük bir öneme sahip olduğunu belirterek, kurumun zeytin üreticisinin can simidi olduğunu ifade etti.

Vali Demirtaş, Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, Başkanvekili Ali Yıldız ve Genel Müdür İsmail Acar tarafından karşılandı ve zeytin ile zeytinyağı üretim süreçleri hakkında bilgilendirildi. Entegre tesislerde incelemelerde bulunan Vali Demirtaş, Marmarabirlik'in sektördeki lider konumunu vurguladı.

"Bursa’mızın değerli kuruluşları arasında yer alan ve ülkemizde kooperatifçiliğin örnek kurumlarından biri olan Marmarabirlik, zeytin üreticisinin adeta can simididir. Marmarabirlik, yurtiçi ve yurtdışında ulaştığı satış rakamları, üreticisine verdiği destek, yaptığı yatırımlar ve sağladığı istihdam ile gerçekten çok etkileyici. Bu başarıda emeği olan başta Başkanımız Sayın Hidamet Asa’ya, tüm kurum çalışanlarına ve üreticilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum," dedi.

Ziyaret esnasında, Marmarabirlik'in zeytin ve zeytinyağı üretimindeki ileri teknolojileri ve sürdürülebilirlik uygulamaları hakkında da detaylı bilgi verildi. Marmarabirlik'in başarılı yönetim stratejileri ve yenilikçi yaklaşımları, zeytin üreticilerine sürekli destek sağlayarak bölgenin ekonomisine önemli katkılar sunmaya devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.