17 viç SOL
17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Kunt: Çanakkale için mücadelemiz devam edecektir

(Haber Merkezi) - | 01.04.2024 - 14:36, Güncelleme: 01.04.2024 - 14:40
 

Kunt: Çanakkale için mücadelemiz devam edecektir

İyi Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Burak Kunt, 31 Mart Yerel seçimlerini kesin olmayan sonuçlara göre aldığı % 36,89 oy oranıyla ikinci sırada tamamladı. Kunt, seçim sürecinin tamamlanmasının ardından basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu.
31 Mart Yerel seçimlerinde Çanakkale’de büyük bir ivme yaratan İyi Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Burak Kunt seçimin tamamlanmasının ardından basın mensuplarının karşısına geçti. Kesin olmayan sonuçlara göre seçimi %36,89 oy oranıyla ikinci sırada tamamlayan Kunt, Çanakkale için mücadelemiz devam edecektir, kimse koltuğunu garanti zannetmesin diye konuştu. “Bugün partiye gönül vermiş binlerce insanın verdiği desteği ben hiçbir zaman unutmayacağım. Ama inanın bu muazzam desteği Çanakkale’deki rakiplerimiz de hiçbir zaman unutmayacaklar bundan emin olabilirsiniz. Memleketin sonuçsuz siyasi kavgalara mahkum olmasına gösterilen bu tepki hizmet etmek için mücadele eden rakiplerle alakalı konuşmak yerine sadece projelerden bahseden bir siyasete verilen bu destek, bugün herkesin kendisine çeki düzen vermesine sebep olacaktır. Yüzde 60 ile kazanacağını iddia ederek, şehir için üretmek yerine sadece partisinin oyuna güvenenler bugün sadece bin oy farkı ile kazandıkları için sokakta sevinmektedirler. Artık onlar da bizim sayemizde hizmet etmek zorundadırlar. Bugün bana destek veren hemşerilerim bugün buna en büyük destektir. Benimle birlikte hizmetlerin takipçisi olacaklarından inanın hiç şüphem yoktur. Destekleyen hemşerilerimin her birine tek tek teşekkür ediyorum. Birçok dezavantajımıza rağmen onlarca siyasi iftiraya rağmen bugün aldığımız bu sonuç ile herkesin şunu bilmesini istiyorum, Çanakkale için mücadelemiz devam edecektir. Bundan sonra kimse Çanakkale’de koltuğunu garanti zannetmesin. Her daim yeni Burak Kunt’lar çıkacaktır. Ümit her daim vardır. Çalışmayana ders verecek millet de her zaman vardır.”      
İyi Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Burak Kunt, 31 Mart Yerel seçimlerini kesin olmayan sonuçlara göre aldığı % 36,89 oy oranıyla ikinci sırada tamamladı. Kunt, seçim sürecinin tamamlanmasının ardından basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu.

31 Mart Yerel seçimlerinde Çanakkale’de büyük bir ivme yaratan İyi Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Burak Kunt seçimin tamamlanmasının ardından basın mensuplarının karşısına geçti.

Kesin olmayan sonuçlara göre seçimi %36,89 oy oranıyla ikinci sırada tamamlayan Kunt, Çanakkale için mücadelemiz devam edecektir, kimse koltuğunu garanti zannetmesin diye konuştu.

“Bugün partiye gönül vermiş binlerce insanın verdiği desteği ben hiçbir zaman unutmayacağım. Ama inanın bu muazzam desteği Çanakkale’deki rakiplerimiz de hiçbir zaman unutmayacaklar bundan emin olabilirsiniz. Memleketin sonuçsuz siyasi kavgalara mahkum olmasına gösterilen bu tepki hizmet etmek için mücadele eden rakiplerle alakalı konuşmak yerine sadece projelerden bahseden bir siyasete verilen bu destek, bugün herkesin kendisine çeki düzen vermesine sebep olacaktır. Yüzde 60 ile kazanacağını iddia ederek, şehir için üretmek yerine sadece partisinin oyuna güvenenler bugün sadece bin oy farkı ile kazandıkları için sokakta sevinmektedirler. Artık onlar da bizim sayemizde hizmet etmek zorundadırlar. Bugün bana destek veren hemşerilerim bugün buna en büyük destektir. Benimle birlikte hizmetlerin takipçisi olacaklarından inanın hiç şüphem yoktur. Destekleyen hemşerilerimin her birine tek tek teşekkür ediyorum. Birçok dezavantajımıza rağmen onlarca siyasi iftiraya rağmen bugün aldığımız bu sonuç ile herkesin şunu bilmesini istiyorum, Çanakkale için mücadelemiz devam edecektir. Bundan sonra kimse Çanakkale’de koltuğunu garanti zannetmesin. Her daim yeni Burak Kunt’lar çıkacaktır. Ümit her daim vardır. Çalışmayana ders verecek millet de her zaman vardır.”

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.