17 viç SOL
17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Kepez Belediye Meclisi toplandı

Politika (Haber Merkezi) - | 07.06.2024 - 15:37, Güncelleme: 07.06.2024 - 16:18
 

Kepez Belediye Meclisi toplandı

Kepez Belediyesi’nin haziran ayı olağan meclis toplantısı Turhan Mildon Kültür ve Sanat Merkezi’nde Birol Arslan başkanlığında yapıldı.
Kepez Belediyesi’nin Haziran ayı meclis toplantısı bugün Turhan Mildon Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşti. Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan başkanlığında gerçekleşen toplantıda; Kepez’in en büyük sorunu olan su sorununun kalıcı çözümü, Kepez’in ilçe olması, Sanayi bölgesindeki konteynırların kaldırılması ve Çardak Belediyesi ile karşılıklı araç hibesi görüşüldü. Toplantının 3. Gündem maddesinde yer alan Kepez Belediyesi’ne ait 2006 model Starex marka cenaze aracının Çardak Belediyesine hibe edilmesine karar verilirken karşılığında Çardak Belediyesine ait 2006 model Mercedes Marka otobüsün hibe olarak alınmasına karar verildi. Toplantının bir diğer gündem maddesinde yer alan Sanayi Bölgesinde bulunan konteynerların boşaltılarak kaldırılması konusunda da oy birliğince karar verildi. Mayıs ayı meclis toplantısında Çalışma Komisyonuna sevk edilen Kepez’in İlçe olması konusundaki çalışmalara devam edildiği belirtildi. Kepez Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısı; bir sonraki toplantının 7 Ağustos 2024 tarihinde yapılmasına karar verilmesi ile sona erdi.
Kepez Belediyesi’nin haziran ayı olağan meclis toplantısı Turhan Mildon Kültür ve Sanat Merkezi’nde Birol Arslan başkanlığında yapıldı.

Kepez Belediyesi’nin Haziran ayı meclis toplantısı bugün Turhan Mildon Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşti. Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan başkanlığında gerçekleşen toplantıda; Kepez’in en büyük sorunu olan su sorununun kalıcı çözümü, Kepez’in ilçe olması, Sanayi bölgesindeki konteynırların kaldırılması ve Çardak Belediyesi ile karşılıklı araç hibesi görüşüldü.

Toplantının 3. Gündem maddesinde yer alan Kepez Belediyesi’ne ait 2006 model Starex marka cenaze aracının Çardak Belediyesine hibe edilmesine karar verilirken karşılığında Çardak Belediyesine ait 2006 model Mercedes Marka otobüsün hibe olarak alınmasına karar verildi.

Toplantının bir diğer gündem maddesinde yer alan Sanayi Bölgesinde bulunan konteynerların boşaltılarak kaldırılması konusunda da oy birliğince karar verildi.

Mayıs ayı meclis toplantısında Çalışma Komisyonuna sevk edilen Kepez’in İlçe olması konusundaki çalışmalara devam edildiği belirtildi.

Kepez Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısı; bir sonraki toplantının 7 Ağustos 2024 tarihinde yapılmasına karar verilmesi ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.